Ympäristöystävällistä
asumista Skanssissa!
Asu lähellä luontoa
kaupunkikulttuurista nauttien!

Skanssin Linnan vuokra-asunnot, haku käynnissä!

Skanssin Linnan ikääntyville suunnatut, ikärajattomat vuokra-asunnot ovat nyt haussa! Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus.

Skanssin alueen ulkoilureitit innostavat aktiiviseen vapaa-aikaan ja läheinen ostoskeskus monipuolisine palveluineen tukee sujuvaa arkea. Turvallisen alueen yhteisöllisyyttä vahvistetaan yhteispihoilla ja taloihin suunnitelluilla yhteistiloilla. Loistavat liikenneyhteydet mahdollistavat vaivattoman liikkumisen.

Tulevaisuudessa Skanssin alueesta tulee rakentumaan uusi asuinalue noin 8 000 asukkaalle. Alueelle toteutetaan kattavien kaupan alan palveluiden lisäksi muun muassa päiväkoti sekä koulukeskus. Skanssi on mukana myös Turun kaupungin raitiotiesuunnitelmissa, sillä yksi mahdollisen ratayhteyden linjoista on suunniteltu kulkemaan korttelialueen välittömässä läheisyydessä.

Omistusasuntoja: Skanssin Ravelliini

Skanssin Ravelliinin asunnot ovat nyt myynnissä. As Oy Skanssin Ravelliiniin on suunnitteilla 55 upeaa asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 27,5 neliön yksiöistä 71 neliön kolmioihin. Tutustu asuntoihin.

Omistusasuntoja: Skanssin Avain

Skanssin ensimmäinen yhtiö Skanssin Avaimen asunnot on myyty ja on arvioitu valmistuvan kesällä 2018. Pienkerrostaloon on tulossa 32 omistusasuntoa. Kesällä 2019 valmistuva Skanssin Ravelliini on nyt myynnissä.

Vuokra-asuntoja: Skanssin Linna

Rakenteilla on myös ikääntyville suunnattuja vuokrakoteja. Syksyllä 2018  valmistuvaan Skanssin Linnaan on tulossa yhden ja kahden asunnon huoneistoja, joiden koot vaihtelevat 30 neliöstä 56 neliöön. Haku asuntoihin on nyt käynnissä. Tutustu asuntoihin.

Vuokra-asuntoja: Skanssin Torni

Skanssin 10-kerroksiseen Torniin on valmistumassa vuokra-asuntoja keväällä 2019. Asuntojen koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöistä 65,5 neliön kolmioihin. Asunnot tulevat haettavaksi syksyllä 2018.