Ympäristöystävällistä
asumista Skanssissa!
Asu lähellä luontoa
kaupunkikulttuurista nauttien!

Skanssin Ravelliini ennakkomarkkinoinnissa!

Skanssin alueelle on suunnitteilla uusi ekologinen ja energiatehokas kaupunginosa, joka mahdollistaa asumisen lähellä luontoa kaupunkikulttuurista nauttien. Alueelle on suunnitteilla noin 600 asunnon asuinkortteli. Kortteliin on parhaillaan rakenteilla niin omistuasuntoja kuin vuokra-asuntojakin.

Skanssin alueen ulkoilureitit innostavat aktiiviseen vapaa-aikaan ja läheinen ostoskeskus monipuolisine palveluineen tukee sujuvaa arkea. Turvallisen alueen yhteisöllisyyttä vahvistetaan yhteispihoilla ja taloihin suunnitelluilla yhteistiloilla. Loistavat liikenneyhteydet mahdollistavat vaivattoman liikkumisen.

Tulevaisuudessa Skanssin alueesta tulee rakentumaan uusi asuinalue noin 8 000 asukkaalle. Alueelle toteutetaan kattavien kaupan alan palveluiden lisäksi muun muassa päiväkoti sekä koulukeskus. Skanssi on mukana myös Turun kaupungin raitiotiesuunnitelmissa, sillä yksi mahdollisen ratayhteyden linjoista on suunniteltu kulkemaan korttelialueen välittömässä läheisyydessä.

Skanssin ensimmäinen yhtiö Skanssin Avaimen asunnot on myyty ja on arvioitu valmistuvan kesällä 2018. Pienkerrostaloon on tulossa 32 omistusasuntoa. Skanssin Ravelliini on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Rakenteilla on myös Kotosalla-vuokrakoteja. Syksyllä 2018  valmistuvaan Skanssin Linnaan on tulossa yhden ja kahden asunnon huoneistoja, joiden koot vaihtelevat 30 neliöstä 56 neliöön. Asunnot tulevat haettavaksi keväällä 2018