Ympäristöystävällistä
asumista Skanssissa!
Asu lähellä luontoa
kaupunkikulttuurista nauttien!

Skanssin Linna valmistuu pian

Skanssin Linnan ikääntyville suunnatut, ikärajattomat vuokra-asunnot ovat nyt haussa! Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus.

Tervetuloa esittelyyn keskiviikkona 10.10.2018 klo 16-17.30 osoitteeseen Skanssinkatu 24 B!

Skanssin alueen ulkoilureitit innostavat aktiiviseen vapaa-aikaan ja läheinen ostoskeskus monipuolisine palveluineen tukee sujuvaa arkea. Turvallisen alueen yhteisöllisyyttä vahvistetaan yhteispihoilla ja taloihin suunnitelluilla yhteistiloilla. Loistavat liikenneyhteydet mahdollistavat vaivattoman liikkumisen.

Tulevaisuudessa Skanssin alueesta tulee rakentumaan uusi asuinalue noin 8 000 asukkaalle. Alueelle toteutetaan kattavien kaupan alan palveluiden lisäksi muun muassa päiväkoti sekä koulukeskus. Skanssi on mukana myös Turun kaupungin raitiotiesuunnitelmissa, sillä yksi mahdollisen ratayhteyden linjoista on suunniteltu kulkemaan korttelialueen välittömässä läheisyydessä.

Omistusasuntoja: Skanssin Ravelliini

Skanssin Ravelliinin asunnot ovat nyt myynnissä. As Oy Skanssin Ravelliiniin on suunnitteilla 55 upeaa asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 27,5 neliön yksiöistä 71 neliön kolmioihin. Tutustu asuntoihin.

Vuokra-asuntoja: Skanssin Linna

Rakenteilla on myös ikääntyville suunnattuja vuokrakoteja. Elokuussa valmistuneessa A-portaassa ja lokakuun lopulla valmistuvassa B-portaassa on yhden ja kahden asunnon huoneistoja, joiden koot vaihtelevat 30 neliöstä 56 neliöön. Haku asuntoihin on nyt käynnissä. Tutustu asuntoihin.

Vuokra-asuntoja: Skanssin Torni

Skanssin 10-kerroksiseen Torniin on valmistumassa vuokra-asuntoja keväällä 2019. Asuntojen koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöistä 65,5 neliön kolmioihin. Asunnot tulevat haettavaksi loppuvuodesta 2018.