Pitkäaikainen vuokranantaja

YH Kodit omistaa lähes 8 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla.

Asumisenpalveluita kehitetään yhdessä

Asumisenpalvelut tukevat asukkaidemme vaivatonta ja helppoa asumista sekä takaavat hyvän, asukkaiden toiveita ja tarpeita vastaavan arjen. YH Kodit vastaa itse oman kiinteistökantansa hallinnosta ja kunnossapidosta. Hoidamme taloyhtiön asioita tehokkaasti ja luotettavasti, jotta jokaisella asukkaalla olisi hyvä ja turvallinen koti.

Panostamme hyviin käyttö- ja ylläpitopalveluihin ja olemme aktiivisesti yhteydessä asukkaisiin, kiinteistönhoitajiin ja muihin sidosryhmiin. Hallinnoimme yli 9000 asuntoa Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Pyrimme toimimaan eettisesti oikein ja asiakaslähtöisesti. Noudatamme hyvää isännöintitapaa toiminnassamme.

Asukasisännöinti

Asukasisännöitsijä auttaa esimerkiksi näissä asioissa:

 • vuokranmaksuongelmat
 • naapurikinat
 • häiriöt
 • häädöt
 • muut asumisongelmat

Otathan yhteyttä ajoissa
Asumisen ongelmatilanteissa on tärkeää ottaa yhteyttä asukasisännöintiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tällöin meillä on parhaat mahdollisuudet toimia tilanteen parantamiseksi.

Lemmikit ovat tervetulleita

YH Kotien asuntoihin kaikenkarvaiset ja näköiset lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Muistathan lemmikin omistajana huomioida myös naapurisi, jotta yhteiselo sujuu sopuisasti. Tässä muutama seikka, mikä on hyvä ottaa huomioon:

 • Lemmikki on pidettävä kytkettynä yleisissä tiloissa ja piha-alueilla
 • Huolehdithan myös oman lemmikkisi piha-alueille tekemistä jätöksistä
 • Lemmikkieläintä ei saa päästää lasten leikkipaikoille
 • Varmistathan, että lemmikkisi pärjää myös yksin ollessaan (esim. ei hauku tai ulvo)

Edut asukkaillemme

YH Kotien asuntojen vuokraan sisältyy 10M nettiyhteys. Asukkaana sinulla on mahdollista saada palveluntarjoajalta (Sonera tai Elisa) myös lisäpalveluita edullisesti, kuten laajakaistan nopeuden nostaminen. Löydät taloyhtiösi palveluntarjoajan asukassivuilta.
YH Kotien asukkaana sinulla on oikeus saada alennusta RTV:n Tampereen ja Turun sisustuskaupoista. Alennukset on määritelty tuoteryhmäkohtaisesti. Löydät alennuskoodin Asukassivuilta.
Haluamme muistaa 10 ja 20 vuotta YH Kodeilla asuneita asukkaita. Asukkaat voivat valita mieleisen palkinnon esim. laminaattilattian tai säleverhojen asennus, kodinkoneen uusiminen jne. Katso tarkemmat ohjeet Asukassivuilta.
Asukaspäivää vietetään perinteisesti kesäkuussa, viikkoa ennen juhannusta. Ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa.
YH Kotien asukkaana sinulla on mahdollisuus päästä Tapparakotiotteluihin. Arvonta tulossa syksyllä 2020.
Osallistu arvontaan!
Voita vapaaliput Classic-salibandyn miesten kotiotteluihin. Arvonta tulossa syksyllä 2020.
Osallistu arvontaan!

Asiakasturva

YH Kotien vakituiset asukkaat kuuluvat ryhmävakuutuksen piiriin.

Tuote sisältää seuraavat ryhmävakuutukset:

 • Tapaturmavakuutus:
  • Korvaa mm. tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Voimassa ympärivuorokautisesti taloyhtiön tontilla, yhteisissä tiloissa sekä talkoiden aikana.
 • Avainvakuutusturva:
  • Korvaa avainten tai lukkojen uusimisesta sekä ovien avaamisesta aiheutuneita kuluja. Huom! Vakuutus korvaa uusimisen ainoastaan asumisaikana. Vakuutus ei ole voimassa, kun vuokrasopimus on päättynyt.
 • Asumisenkeskeytysvakuutus:
  • Korvaa asumisen keskeytymisestä aiheutuneita kuluja.Vakuutettuina ovat taloyhtiössä vakituisesti asuvat ja asukasrekisteriin merkityt ilman ikärajaa sekä vakuutetun yhteisön talkoissa ilman korvausta työskentelevät henkilöt talkootöiden aikana.

Katso asukassivuilta oman taloyhtiösi vakuutusmeklari.

Ota yhteyttä

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Riitta Järvenpää

Asiakkuusjohtaja

010 227 3015

Tomi Jokio

Kiinteistöjohtaja

010 227 3141

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.