Pitkäaikainen vuokranantaja

YH Kodit omistaa lähes 8 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla. YH Kodit vastaa itse oman kiinteistökantansa hallinnosta ja kunnossapidosta. Hoidamme taloyhtiön asioita tehokkaasti ja luotettavasti, jotta jokaisella asukkaalla olisi hyvä ja turvallinen koti.

Panostamme hyviin käyttö- ja ylläpitopalveluihin ja olemme aktiivisesti yhteydessä asukkaisiin, kiinteistönhoitajiin ja muihin sidosryhmiin. Pyrimme toimimaan eettisesti oikein ja asiakaslähtöisesti. Noudatamme hyvää isännöintitapaa toiminnassamme.

Lemmikit ovat tervetulleita

YH Kotien asuntoihin kaikenkarvaiset ja näköiset lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Muistathan lemmikin omistajana huomioida myös naapurisi, jotta yhteiselo sujuu sopuisasti. Tässä muutama seikka, mikä on hyvä ottaa huomioon:

 • Lemmikki on pidettävä kytkettynä yleisissä tiloissa ja piha-alueilla
 • Huolehdithan myös oman lemmikkisi piha-alueille tekemistä jätöksistä
 • Lemmikkieläintä ei saa päästää lasten leikkipaikoille
 • Varmistathan, että lemmikkisi pärjää myös yksin ollessaan (esim. ei hauku tai ulvo)

Edut asukkaillemme

YH Kotien asuntojen vuokraan sisältyy 50M Telian nettiyhteys. Asukkaana sinulla on mahdollista saada palveluntarjoajalta (Telia tai Elisa) myös lisäpalveluita edullisesti, kuten laajakaistan nopeuden nostaminen. Löydät taloyhtiösi palveluntarjoajan asukassivuilta.
YH Kotien asukkaana sinulla on oikeus saada alennusta RTV:n Tampereen ja Turun sisustuskaupoista. Alennukset on määritelty tuoteryhmäkohtaisesti. Löydät alennuskoodin Asukassivuilta.
Haluamme muistaa 10 ja 20 vuotta YH Kodeilla asuneita asukkaita. Katso tarkemmat ohjeet Asukassivuilta.
Ensi kesän Särkänniemen asukaspäivä on sunnuntaina 16.6.2023. 

Asiakasturva

YH Kotien vakituiset asukkaat kuuluvat ryhmävakuutuksen piiriin.

Tuote sisältää seuraavat ryhmävakuutukset:

 • Tapaturmavakuutus:
  • Korvaa mm. tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Voimassa ympärivuorokautisesti taloyhtiön tontilla, yhteisissä tiloissa sekä talkoiden aikana.
 • Avainvakuutusturva:
  • Korvaa avainten tai lukkojen uusimisesta sekä ovien avaamisesta aiheutuneita kuluja. Huom! Vakuutus korvaa uusimisen ainoastaan asumisaikana. Vakuutus ei ole voimassa, kun vuokrasopimus on päättynyt.
 • Asumisenkeskeytysvakuutus:
  • Korvaa asumisen keskeytymisestä aiheutuneita kuluja.Vakuutettuina ovat taloyhtiössä vakituisesti asuvat ja asukasrekisteriin merkityt ilman ikärajaa sekä vakuutetun yhteisön talkoissa ilman korvausta työskentelevät henkilöt talkootöiden aikana.

Katso asukassivuilta oman taloyhtiösi vakuutusmeklari.

0 kohdetta listalla