Haetko vuokra-asuntoa Vuoreksesta?

YH Kodeilla on tarjolla tasokkaita ja moderneja vuokra-asuntoja Vuoreksessa, Tampereen kaupunginosassa. Vuores on tuli alunperin kuuluisaksi asuntomessualueena vuonna 2012, jolloin myös osa YH Kotien vuokra-asunnoista on valmistunut. YH Kodeilta vuokrattavat asunnot ovat joustavia ja elämäntilanteen muuttuessa esimerkiksi vuokra-asunnon vaihtaminen onnistuu helposti. Vapaat ja vapautumassa olevat vuokra-asunnot on helppo löytyy asuntohakumme kautta nopeasti. Asuntohaku-sivulla pystyt hakemaan asuntoja erilaisten hakutulossuodattimien avulla esimerkiksi siten, että se tuo sinulle esille ainoastaan yksiöt ja kaksiot. Voit valita hakukriteeriksi myös asunnon koon sekä huoneiden lukumäärän. Klikkaa itsesi asuntohakuumme oheista linkkiä painamalla.

Vuokra-asuntoja eri puolilla Vuoresta

Vuores on kunnallistekniikaltaan edelläkävijä ja kaksi vuotta sitten sinne avattiin täysin itsepalveluperiaatteella toimiva jäteasema, jossa toimitaan puhelinsovelluksen avulla. Vuokra-asuntojen välittömässä läheisyydessä on vehreä luonto, jonne pääsee ulkoilemaan koska vain haluaa sekä lenkittämään koiraa. Uusimmat vuokra-asunnot ovat valmistuneet 2020. Valikoimassamme on vuokra-koteja seuraavilla kaduilla:

  • Aihkinkatu
  • Koivikkom√§enkatu
  • Vuoreksen puistokatu
  • Takamaanrinne

Vuokra-asuminen Vuoreksen alueella on valinta vaivattomaan asumiseen. Vuokratessasi asunnon YH Kodeilta sinulla on mahdollisuus saada monta hyvään asumiseen tarvittavaa etua, kuten 1 kuukauden vuokravakuus. Lisäksi YH Kodeilla on oma isännöinti, joten asiat hoituvat nopeasti ja luotettavasti.

YH Kodit Oy on yli 40 vuotta vanha yritys, joten toimintamme on erittäin vakaalla pohjalla.

Tutustu asuntoihin ja täytä vuokrahakemus.

Ota yhteyttä Tampereen asuntovuokraukseemme:

Asuntojen vuokraus Vuores, Tampere

vuokraus.tampere@yhkodit.fi

Tuija Kiviaho-Koski

Myyntineuvottelija, VuT

010 227 3018

Tiina Hietiö

Myyntineuvottelija, VuT, LVV

010 227 3045

Ruut Sipilä

Myyntineuvottelija

010 227 3000

0 kohdetta listalla