Etsinnässä vuokra-asunto ja alueena Hervanta?

YH Kodit omistaa useita laadukkaita vuokra-asuntoja Hervannan alueelta ja koko Tampereen alueelta ‚Äď olet saapunut siis oikealle sivulle. YH Kodeilta vuokrattavat asunnot ovat joustavan asumisen asuntoja ja jos el√§m√§ntilanteen muuttuessa, vuokra-asunnon vaihtaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti ‚Äď autamme sinua. Vapaat ja vapautumassa olevat vuokra-asunnot l√∂ytyv√§t Hervannan seudulta asuntohaustamme. Asuntohaun avulla voit hakea vuokra-asuntoja erilaisin kriteerein ja voit valita kriteeriksi esimerkiksi asunnon koon tai huoneiden lukum√§√§r√§n.

Vuokrattavia asuntoja eri puolilla Hervantaa

Hervanta tarjoaa vuokrattavia asuntoja eri puolilta t√§t√§ pieneksi kaupungiksikin toisen kaupungin laidalla kutsuttua asuinpaikkaa. Hervanta on asuinpaikkana todella monipuolinen ‚Äď t√§√§lt√§ l√∂ytyy kaikki tarvittavat palvelut aivan k√§velymatkan et√§isyydell√§ toisistaan. Urheilumahdollisuudet ovat lukuisat eik√§ vehre√§√§n luontoon ole pitk√§ matka. YH Kodeilla on vuokra-asuntoja useassa eri paikassa, mm. seuraavilla alueilla:

  • Etel√§-Hervanta
  • Keskusta, Hervanta
  • Pohjois-Hervanta

Hervannan vuokra-asuntojen lähellä hyvät palvelut

YH Kodin valikoimassa on vuokra-asuntoja niin seniori-asukkaille eli ikäihmisille kuin muillekin asuntoja tarvitseville. Suurin osa asunnoista ovat verrattain uusia ja niistä löytyvät modernit kodinkoneet. Senioreille varta vasten suunnitelluissa vuokra-asuntojemme sisäpihalta löytyy mm. viihtyisä aktiivipiha ja tanssitori. Korttelissa on myös kuntoilutila, kuivaustila ja ravintola.

Vuokra-asuminen Hervannan alueella on valinta vaivattomaan asumiseen. Vuokratessasi asunnon YH Kodeilta sinulla on mahdollisuus saada monta hyvään asumiseen tarvittavaa etua, kuten 1 kuukauden vuokravakuus. Lisäksi YH Kodeilla on oma isännöinti, joten asiat hoituvat nopeasti ja luotettavasti.

YH Kodit Oy on 40 vuotta vanha yritys, joten toimintamme on erittäin vakaalla pohjalla.

Tutustu asuntoihin ja täytä vuokrahakemus.

Ota yhteyttä Hervannan asuntovuokraukseemme:

Asuntojen vuokraus Hervanta, Tampere

vuokraus.tampere@yhkodit.fi

Tuija Kiviaho-Koski

Myyntineuvottelija, VuT

010 227 3018

Tiina Hietiö

Myyntineuvottelija, VuT, LVV

010 227 3045

Ruut Sipilä

Myyntineuvottelija

010 227 3000

0 kohdetta listalla