Missä YH Kotien vuokra-asunnot sijaitsevat?

YH Kodeilta löydät laadukkaat vuokra-asunnot Tampereelta ja Turusta ja lähikunnista. Jos elämäntilanteesi muuttuu, vuokra-asunnon vaihtaminen onnistuu helposti. Katso vapaat tai vapautumassa olevat asunnot asuntohausta joko paikkakunnan tai kaupunginosan nimellä, niin näet sinua lähellä olevat asunnot.

Olemme mukana elämän erilaisissa tapahtumissa, oli kyse sitten nuoren ensikodista, perheen tilavasta vuokrakodista tai ikäihmisille suunnatusta asunnosta. Vuokra-asuminen on valinta vaivattomaan asumiseen.

Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus.

Takauspalvelu

YH Kotien ja Takaamon yhteistyön ansiosta vuokralaisille pystytään tarjoamaan takauspalvelua lisäpalveluna normaalin vuokravakuuden rinnalla. Emme halua, että vuokravakuus on este tai hidaste sopivan kodin vuokraamiselle. Asukas maksaa normaalin rahavakuuden sijaan kuukausittaista takausprovisiota. Lisätietoa ja takaushakemuksen löydät sivulta takaamo.fi.

Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokran suuruinen. Vakuus maksetaan ennen avainten luovutusta ja palautetaan asukkaalle pois muuton ja muuttotarkastuksen jälkeen. Mikäli vuokralainen on aiheuttanut asuntoon vahinkoa tai avaimia on kadonnut, vakuutta käytetään näistä aiheutuneiden kulujen korvaamiseen.

Pirkanmaalle uusia vuokra-asuntoja

Tampere, Hervantajärvi, Makkarajärventie 80

Arvioitu valmistuminen 4/2022

Tampereen Hervannan uudelle asuinalueelle valmistuu talvella 2022 uusia vuokra-asuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat 31 neliön yksiöistä 73,5 neliön nelikoihin.

Lempäälä, keskusta, Aavankatu 2 CD

Arvioitu valmistuminen 10/2022

Lempäälän keskustaan valmistuu syksyllä 2022 uusia vuokra-asuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat 32 neliön yksiöistä 67 neliön kolmioihin. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi: vuokraus.tampere@yhkodit.fi

Pirkkala, Solja

Suunnitteilla

Pirkkalan uuteen kaupunginosaan Soljaan on suunnitteilla vuokra-asuntoja. Kerrostaloon on suunnitteilla monipuolisesti eri asuntotyyppejä yksiöistä nelikoihin.

Varsinais-Suomeen uusia vuokra-asuntoja

Turku, Skanssi, Skanssinkatu 32

Arvioitu valmistuminen 4/2022

Turun uudelle Skanssin asuinalueelle valmistuu kesällä 2022 60 kerrostalovuokra-asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 26,5 neliön yksiöistä 78,5 neliön nelikoihin.

Ota yhteyttä vuokraukseemme:

Tampere

vuokraus.tampere@yhkodit.fi

Tuija Kiviaho-Koski

Myyntineuvottelija, VuT

010 227 3018

Tiina Hietiö

Myyntineuvottelija, VuT, LVV

010 227 3045

Ruut Sipilä

Myyntineuvottelija

010 227 3000

Turku

vuokraus.turku@yhkodit.fi

Marjo Keto

Myyntineuvottelija, VuT, KED

010 227 3708

Jenna Voutilainen

Myyntineuvottelija, LKV, LVV

010 227 3709

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.