Missä YH Kotien vuokra-asunnot sijaitsevat?

YH Kodeilta löydät laadukkaat vuokra-asunnot Tampereelta ja Turusta ja lähikunnista. Jos elämäntilanteesi muuttuu, vuokra-asunnon vaihtaminen onnistuu helposti. Katso vapaat tai vapautumassa olevat asunnot asuntohausta joko paikkakunnan tai kaupunginosan nimellä, niin näet sinua lähellä olevat asunnot.

Olemme mukana elämän erilaisissa tapahtumissa, oli kyse sitten nuoren ensikodista, perheen tilavasta vuokrakodista tai ikäihmisille suunnatusta Kotosalla-asunnosta. Vuokra-asuminen on valinta vaivattomaan asumiseen.

Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus.

Takauspalvelu

YH Kotien ja Takaamon yhteistyön ansiosta vuokralaisille pystytään tarjoamaan takauspalvelua lisäpalveluna normaalin vuokravakuuden rinnalla. Emme halua, että vuokravakuus on este tai hidaste sopivan kodin vuokraamiselle. Asukas maksaa normaalin rahavakuuden sijaan kuukausittaista takausprovisiota. Lisätietoa ja takaushakemuksen löydät sivulta takaamo.fi.

Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokran suuruinen. Vakuus maksetaan ennen avainten luovutusta ja palautetaan asukkaalle pois muuton ja muuttotarkastuksen jälkeen. Mikäli vuokralainen on aiheuttanut asuntoon vahinkoa tai avaimia on kadonnut, vakuutta käytetään näistä aiheutuneiden kulujen korvaamiseen.

Pirkanmaalle uusia vuokra-asuntoja

Tampere, Vuores, Takamaanrinne 20 ja 22

Arvioitu valmistuminen 06/2020

Vuorekseen on rakenteilla 2 nelikerroksista taloa.  Taloihin valmistuu kesällä 2020 56 asuntoa yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita.

Tutustu ja täytä hakemus.

Tampere, Haukiluoma

Haukiluomaan on suunniteilla 61 kerrostalovuokra-asuntoa. Suunnitellut asunnot tulevat olemaan 25 neliön yksiöistä 82,5 neliön saunallisiin nelikoihin. Asunnot valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2020. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi: vuokraus.tampere@yhkodit.fi

Tampere, Santalahti

Arvioitu valmistuminen 3-5/2021

Tampereen uudistuvaan Santalahteen valmistuu keväällä 2021 uusia vuokra-asuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat 26 neliön yksiöistä 70 neliön kolmioihin. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi: vuokraus.tampere@yhkodit.fi

Varsinais-Suomeen uusia vuokra-asuntoja

Raisio, Loimukatu 2

Arvioitu valmistuminen 5/2020

Raision Kisakylän alueelle nousee keväällä 2020 5-kerroksinen vuokrakerrostalo. Taloon valmistuu yhteensä 33 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 32 neliön yksiöistä 77 neliön kolmioihin. Kisakylän asuinalue sijaitsee Kerttulan urheilukeskuksen ja ulkoilualueen vieressä. Kisakylän alueelta on noin kilometrin matka Raision keskustaan.  Asuntoihin on tulorajat. Haku asuntoihin 24.2-8.3.2020.

Turku, Runosmäki, Varusmestarintie 17

Arvioitu valmistuminen Turun Mielikki 08/2020

Runosmäkeen on rakenteilla vuokrakerrostalo, jonka asunnot vaihtelevat 26 neliöisistä yksiöistä 63 neliöisiin saunallisiin kolmioihin. Turun Mielikin asunnot valmistuvat arviolta alkusyksystä 2020 ja tulevat haettavaksi loppukeväästä 2020. Ilmoittaudu ennakkoon kiinnostuneeksi turku.vuokraus@yhkodit.fi

Kaarina, Piispanristi, Nurminiitynkatu 5

Arvioitu valmistuminen 1/2021

Kaarinan Pispanristiin valmistuu talvella 2021 28 rivitalovuokra-asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 45 neliön kaksioista 79,5 neliön nelikoihin. Asunnot tulevat haettavaksi syksyllä 2020. Asuntoihin on tulorajat. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi turku.vuokraus@yhkodit.fi

Ota yhteyttä vuokraukseemme:

Tampere

vuokraus.tampere@yhkodit.fi

Tuija Kiviaho-Koski

Myyntineuvottelija, VuT

010 227 3000

Tiina Hietiö

Myyntineuvottelija, VuT, LVV

010 227 3045

Ruut Sipilä

Myyntineuvottelija

010 227 3000

Turku

vuokraus.turku@yhkodit.fi

Marjo Keto

Myyntineuvottelija, VuT, KED

010 227 3700

Jenna Voutilainen

Myyntineuvottelija

010 227 3700

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.