Vastuullisuuden merkitys meille

Vastuullisuus on aina ollut tärkeä osa toimintaamme, mutta viime vuosina olemme ottaneet sen tietoisesti painopistealueeksi. Tiedostamme, että toimialamme haasteita ovat rakentamisen laatu, asumisen hinta, työntekijöiden oikeudet ja harmaa talous.

Olemme myös laatineet yrityksellemme eettiset toimintaohjeet, joiden mukaan toimimme. Eettisten toimintaohjeiden tavoitteena on ohjata toimintaa sekä edistää läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta omassa ja yhteistyökumppaniemme toiminnassa.

Olemme aloittaneet määrätietoisen vastuullisuustyömme keväällä 2019. Kartoitimme vastuullisuuden nykytilan ja teimme olennaisuusanalyysin yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Löysimme neljä painopistealuetta, joihin keskitymme jatkossa. Ne ovat laadukas rakentaminen, viihtyisä asuminen, taloudellinen vastuu ja luotettava kumppani.

Vastuullisuustyötämme ohjaavat Agenda 2030 – Kestävän kehityksen tavoitteet.

Edistää kaikkia koskevaa kestävää talouskasvua, täyttä ja tuottavaa työllisyyttä sekä säällisiä työpaikkoja

Oma tavoitteemme: Olemme luotettava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Työllistämme suoraan ja välillisesti. Alihankintamme on läpinäkyvää ja vastuullista. Kannamme taloudellisen vastuumme.

Rakentaa kestävää infrastruktuuria sekä edistää kestävää teollisuutta ja innovaatioita.

Oma tavoitteemme: Takaamme laadukkaan rakentamisen, jossa energiatehokkuus, jät-teidenkäsittely ja ympäristöarvot huomioidaan.

Taata turvalliset ja kestävät kaupungit sekä asuinyhdyskunnat.

Oma tavoitteemme: Laadukas ja kestävän kehityksen mukainen rakentaminen sekä turvalliset työmaat. Tarjoamme kohtuuhintaisia asuntoja, viihtyisää asumista ja hyviä asumisen palveluja.

Varmistaa edullinen, luotettava, kestävä ja uudenaikainen energia kaikille.

Oma tavoitteemme: Pienennämme kiinteistöjemme energiankulutusta ja pyrimme käyt-tämään mahdollisimman paljon uusiutuvaa energiaa kiinteistöissämme.

Toimia kiireellisesti ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia vastaan.

Oma tavoitteemme: Edistämme kestävän kehityksen tavoitteita ja autamme asukkaitam-me ilmastoviisaassa asumisessa ja energiankäytön vähentämisessä.

 

Ekokompassi ympäristösertifikaatti

Ekokompassi-sertifikaatti on tunnustus konkreettisesta ympäristötyöstä ja myönnetään hyväksytyn auditoinnin jälkeen. Ekokompassi -järjestelmä auttaa tunnistamaan yrityksen keskeisimmät ympäristöön vaikuttavat tekijät ja seuraamaan niitä. YH Kodit Oy sai Ekokompassi-sertifikaatin lokakuussa 2020.

YH Kodit Oy:n keskeisimmät ympäristötavoitteet

  • energian kulutuksen seuranta/ pienentäminen
  • jätteiden lajittelu sekä
  • viestinnän parantaminen.
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.