Siirry pääsisältöön

Vastuullisuus

Vastuullisuuden merkitys meille

Vastuullisuus on aina ollut tärkeä osa toimintaamme, mutta viime vuosina olemme ottaneet sen tietoisesti painopistealueeksi. Tiedostamme, että toimialamme haasteita ovat rakentamisen laatu, asumisen hinta, työntekijöiden oikeudet ja harmaa talous.

Olemme myös laatineet yrityksellemme eettiset toimintaohjeet, joiden mukaan toimimme. Eettisten toimintaohjeiden tavoitteena on ohjata toimintaa sekä edistää läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta omassa ja yhteistyökumppaniemme toiminnassa.

Sidosryhmille tehdyssä kyselyssä löysimme toiminnallemme olennaiset vastuullisuusteemat. Ne ovat kohtuuhintaiset asunnot, laadukas rakentaminen, energiatehokkuus, turvalliset työmaat, hyvä asiakaskokemus, asiakaslähtöisyys, luotettava kumppaniverkosto, vastuulliset hankinnat, verojalanjälki, asumisterveys ja kierrättäminen.

Vastuullisuustyötämme ohjaavat Agenda 2030 – Kestävän kehityksen tavoitteet

Tutustu YK:n Kestävä Kehitys – Agenda 2030

8  Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua

Tavoite: edistää kaikkia koskevaa kestävää talouskasvua, täyttä ja tuottavaa työllisyyttä sekä säällisiä työpaikkoja

Oma tavoitteemme: olemme luotettava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Työllistämme suoraan ja välillisesti. Alihankintamme on läpinäkyvää ja vastuullista. Kannamme taloudellisen vastuumme.

9 Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja

Tavoite: rakentaa kestävää infrastruktuuria sekä edistää kestävää teollisuutta ja innovaatioita.

Oma tavoitteemme: Takaamme laadukkaan rakentamisen, jossa energiatehokkuus, jät-teidenkäsittely ja ympäristöarvot huomioidaan.

11 kestävät kaupungit sekä asuinyhdyskunnat

Tavoite: taata turvalliset ja kestävät kaupungit sekä asuinyhdyskunnat.

Oma tavoitteemme: Laadukas ja kestävän kehityksen mukainen rakentaminen sekä turvalliset työmaat. Tarjoamme kohtuuhintaisia asuntoja, viihtyisää asumista ja hyviä asumisen palveluja.

7 Edullista ja puhdasta energiaa

Tavoite: Varmistaa edullinen, luotettava, kestävä ja uudenaikainen energia kaikille.

Oma tavoitteemme: Pienennämme kiinteistöjemme energiankulutusta ja pyrimme käyt-tämään mahdollisimman paljon uusiutuvaa energiaa kiinteistöissämme.

13 Ilmastotekoja

Tavoite: toimia kiireellisesti ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia vastaan.

Oma tavoitteemme: Edistämme kestävän kehityksen tavoitteita ja autamme asukkaitam-me ilmastoviisaassa asumisessa ja energiankäytön vähentämisessä.