YH Kodit rakennuttaa uusia vuokra-asuntoja Tampereella Vuorekseen ja Lentävänniemeen. Vuorekseen valmistuu 58 asuntoa maaliskuussa 2019 ja Lentävänniemeen 39 asuntoa toukokuussa 2019.

”Kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista on edelleen pulaa. Keväällä valmistuvien 97 asunnon lisäksi rakenteilla on yhteensä 235 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Kangasalle, Tesomalle ja Nokialle.” toteaa Janne Tuominen, YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja. ”Nämä asunnot valmistuvat vuodenvaihteen 2019-2020 tienoilla.” jatkaa Tuominen.

Lentävänniemeen rakenteilla oleva kerrostalo valmistuu aivan suunnitteilla olevan raitiotien viereen. Tulevat asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja asuntojen koot vaihtelevat 31,5 neliön yksiöistä 69,5 neliön saunallisiin kolmioihin.

”Vuorekseen valmistuva kohde valmistuu viime vuonna valmistuneen vuokrakohteemme viereen lähelle Vuores-taloa.” kertoo Petro Saraste, YH Kodit Oy:n rakennuttajapäällikkö. ”Vuores jatkaa kasvuaan ja uusia asukkaita on tulossa jatkuvasti. Suunnittelupöydällämme on uuden vuokratalon rakentamisesta myös Vuoreksen Rimmin alueelle.” Saraste jatkaa.

Vuorekseen valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 30,5 neliön yksiöistä 66 neliön kolmioihin.

Asunnot tulevat haettavaksi alkuvuodesta 2019.