Kiinnostaako sinua uudenaikainen puukerrostaloasuminen Turun Linnanfältissä?

Kerro omista asumisen arvostuksistasi, ihanteistasi ja valinnoistasi!

Kutsumme Linnanfältin puukaupungin rakentamisesta kiinnostuneita asukkaita mukaan Turun ja Tampereen yliopistojen toteuttamaan tutkimukseen. Millaisia toimintoja nykyaikaiselta kodilta odotat? Miten elämäntyylisi näkyy kotisi tilankäytössä? Mikä merkitys asuntosi lähiympäristöllä on? Muun muassa näihin kysymyksiin haemme vastauksia.

Tutkimus on Tekesin rahoittama. Selvitämme nykyaikaisiin elämäntyyleihin parhaiten soveltuvia asumisratkaisuja uusiutuvilla ja tiivistyvillä kaupunkialueilla. Tuloksia hyödynnetään uudistuvien kaupunginosien ja niiden asuinrakennusten suunnittelussa Linnanfältissä ja muualla Suomessa. Lue lisää hankkeesta.

Näin ilmoittaudut mukaan

Jos olet kiinnostunut asumisen kehittämisestä ylipäätään tai Linnanfältin kehittämisestä kenties tulevana asuinpaikkanasi, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kertoa omista näkemyksistäsi tutkijoille! Aineisto käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Tutkimusta varten järjestetään neljä ryhmäkeskustelua syksyllä 2016 Turun yliopiston tiloissa. Tilaisuuksien kesto on noin 2 tuntia ja niissä on kahvi- ja teetarjoilu. Palkitsemme kaikki osallistuneet kolmella elokuvalipulla. Lisätietoja ja ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä.

Olen kiinnostunut tutkimuksesta ja haluan ilmoittautua mukaan