Omistusasunnot

 

Skanssin Ravelliini

As Oy Skanssin Ravelliiniin on suunnitteilla 55 upeaa asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 27,5 neliön yksiöistä 71 neliön kolmioihin.

Asunnot on varusteltu nykyaikaisilla ratkaisuilla ja mukavuuksilla. Asunnoissa on lattialämmitys sekä suuret ikkunat. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Taloyhtiössä on kaksi saunaa, kerhotilat, pesula sekä tilavat pyörävarastot.

Asuntojen myynti on nyt käynnissä. Kohdetta välittää Huoneistomarkkinat Oy LKV.

Skanssin Avain, laadukkaita omistusasuntoja tulossa

Kesällä 2018 valmistuu Skanssin ensimmäisen yhtiö. As Oy Skanssin Avaimeen on rakenteilla yhteensä 32 omistusasuntoa. Viehättävälle ja puistomaiselle sisäpihalle avautuvassa pienkerrostalossa sijaitsevien huoneistojen koot  vaihtelevat 42 neliöstä 66 neliöön. Vaihtoehtoina on kahden ja kolmen huoneen asuntoja.

Jokaisessa asunnossa on joko oma parveke tai pihaterassi. Ensimmäisten kerrosten asuntoihin kuuluu myös pohjapiirrosten osoittamien mukaan piha-aluetta terassin lisäksi. Naapuritontille, syksyllä 2018 valmistuvan kerrostalojen korttelialueelle valmistuu myös erillinen yhteissaunarakennus sisäpihalle, jotka ovat yhteiskäytössä myös Skanssin Avaimen asukkaille.

Asunnot on loppuunmyyty!