Vuokra-asunnot

 

Tervetuloa esittelyyn keskiviikkona 10.10.2018 klo 16-17.30 osoitteeseen Skanssinkatu 24 B.

Vuokra-asunnot ikääntyville: Skanssin Linna

YH Kodit rakennuttaa uusia vuokra-asuntoja Skanssiin vastapäätä kauppakeskus Skanssia. Kerrostalon rakentaminen loppusuoralla. A-porras valmistui elokuussa ja B-porras valmistuu lokakuun lopulla 2018.

Kohteeseen tulevat huoneistot ovat joko yksiöitä tai kaksioita, joiden koot vaihtelevat 30 neliöstä 56 neliöön. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke tai terassi tai ranskalainen parveke. Asuntojen vakiovarusteisiin kuuluvat astianpesukone ja turvaliesi. Yhteisinä tiloina ovat mm. pesula, sisäpihalla oleva yhteissauna sekä talon katutasolla oleva viihtyisä, keittiöllinen yhteinen olohuone. Autopaikat toteutetaan säältä suojassa autohallista, josta on sisäkulkuyhteys rakennukseen.

Skanssin Linnan kodit tarjoavat laadukasta, itsenäistä ja turvallista asumista ikääntyville. Skanssinkadulle rakennettavan talon katutasolla on viihtyisä keittiöllä varustettu yhteistila. Yhteisölliseen Kotoisasti-asumiseen kuuluu palveluohjaajan palvelut. Kohde on savuton, joten tupakointi on kielletty rakennusten sisätiloissa ja parvekkeilla.

Skanssin Linna -esite

Kotoisasti -palveluesite

Vuokra-asuntoja: Skanssin Torni

Skanssin Torni on 10-kerroksinen kerrostalo. Taloon on tulossa yhteensä 71 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöistä 65,5 neliön saunallisiin kolmioihin. Asunnot valmistuvat arviolta maaliskuussa 2019 ja asunnot tulevat haettavaksi loppusyksystä 2018.