YH Kodit työnantajana

Me YH Kodeilla haluamme tarjota kodin hyvälle elämälle. Liity asiantuntevaan joukkoomme työskentelemään tärkeän missiomme eteen!  

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme yli 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme, jota ohjaavat arvomme: välitän, ratkaisen, sitoudun.

Sivun lopusta löydät avoimet työpaikkamme Tampereen ja Turun toimipisteissä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

Älä epäröi laittaa hakemusta meille. Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja osaamisestasi!

Tässä video YH Kotien vuoden 2022 kuulumisista.

Edellisten vuosien videot pääset katsomaan alla olevista linkeistä:

YH Kodit 2021

YH Kodit 2020

YH Kodit 2019

YH Kodit 2018

YH Kodit 2017

Millaista työ on rakennuttamisessa?

YH Kodeilla projektipäälliköt pääsevät mukaan tekemään todella laajoja kokonaisuuksia. Vastaavaa rakennuttamis- ja konsultointipuolen toimijaa ei Tampereen tai Turun alueelta löydy. Arto Teittinen on ollut YH Kodeilla rakennuttamisessa kolme vuosikymmentä töissä ja Antti Valo on tuoreempaa kalustoa. Molemmat ovat viihtyneet työssään hyvin. Arto ja Antti kertovat tarkemmin rakennuttamisen työstä linkin takaa löytyvästä artikkelista sekä alla olevalla videolla.

“Toimin projektissa kapellimestarina, joka vie hanketta eteenpäin”, Antti kuvailee.

“Minulle YH Kodit edustaa jatkuvuutta. Laaja tuotepaletti tuo joustavuutta, emmekä ole niin sidottuja markkinoiden vaihteluihin tai sykleihin”, Arto sanoo.

Monia mielenkiintoisia projekteja käynnissä, tässä niistä muutama:

Hakametsä Sport Campus
Skanssin alue kehittyy
Uusi asuinalue Turun Pihlajaniemeen
0 kohdetta listalla