YH Kodeille töihin?

Ilmoitamme tällä sivustollamme avoimista työpaikoistamme. Toimistomme sijaitsevat Turussa Humalistonkatu 12, sekä Tampereella Aleksis Kiven katu 26. Haemme myös harjoittelijoita asiakaspalveluun, isännöintiin sekä rakennuttamiseen.

Voit jättää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

Avoimet työpaikat

Rakennuttamisen projektipäällikkö Turkuun

Haemme Turun toimipisteeseemme kokenutta projektipäällikköä asuinrakentamisen uudistuotanto- ja peruskorjaushankkeiden valvonta- ja rakennuttamistehtäviin.

Tehtävissäsi työskentelet pääasiassa uudisrakennushankkeiden parissa. Kokemuksestasi ja suuntautuneisuudestasi riippuen toimenkuvaan voi sisältyä myös korjausrakentamista.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää rakennusalan yleistuntemusta sekä useamman vuoden kokemusta rakennuttamis- tai urakointitehtävistä. Hankkeesta riippuen toimit joko osana kohteen rakennuttamistiimiä tai hoidat itsenäisesti kaikki hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät hankesuunnittelusta takuuaikaan asti.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Voimassa oleva talonrakennustyön valvojan pätevyys tai rakennuttajapätevyys katsotaan eduksi.

Henkilönä olet yhteistyö- ja neuvottelutaitoinen. Työskentelet aktiivisella otteella itsenäisesti, haluat kehittyä työssäsi ja toimit asiakaslähtöisesti. Hallitset hyvin myös tietotekniset järjestelmät.

Olemme vahvasti uudistuva asumisen palveluyritys. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän hyvässä työyhteisössä sekä erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen monipuolisten ja haastavien hankkeiden parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Lipponen, puh. 010 227 3721. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 5.11.2018 mennessä sähköpostilla mikko.lipponen@yhkodit.fi

0 kohdetta listalla