YH Kodeille töihin?

Ilmoitamme tällä sivustollamme avoimista työpaikoistamme. Toimistomme sijaitsevat Turussa Humalistonkatu 12, sekä Tampereella Aleksis Kiven katu 26. Haemme myös harjoittelijoita asiakaspalveluun, isännöintiin sekä rakennuttamiseen.

Voit jättää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

Tampere

Kehitämme toimintaamme ja haemme Tampereelle

Kiinteistöpäällikköä

johtamaan YH Kodit Oy:n kiinteistökannan ylläpitoa ja elinkaaren hallintaa. Tehtävänäsi on kiinteistöjen ylläpitoon liittyvän palveluverkoston järjestäminen, johtaminen ja valvonta. Vastaat kiinteistöjen ylläpidon taloudellisesta ja toiminnallisesta suunnittelusta sekä siihen liittyvien raportointityökalujen hyödyntämisestä ja kehittämisestä (mm. ylläpito ja PTS-kulujen budjetointi). Huolehdit PTS-suunnitelmien ajantasaisuudesta ja toteuttamisesta yhteistyössä yhtiön omien rakennuttajakonsulttien kanssa. Laadit korjaussuunnitelmat sekä johdat ja valvot niiden toteuttamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä YH Kotien asukasisännöinnin, vuokrauksen ja taloushallinnon kanssa. Johdat neljän hengen asiantuntijatiimiä, olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla tehtävään soveltuva koulutus (DI / ins., suuntautuminen kiinteistönpitotekniikkaan tai rakennusalaan) ja usean vuoden kokemus roolista, jossa sinulla on ollut teknis-taloudellinen kokonaisvastuu merkittävän kiinteistöomaisuuden ylläpidosta ja elinkaaren hallinnasta. Vastuullisena toimijana YH Kotien tavoitteena on vähentää omistamiensa kiinteistöjen energiankulutusta ja -kustannuksia sekä niiden energiankäytöstä aiheutuvia CO2-päästöjä, joten arvostamme kokemustasi energianhallinnasta. Olet yhteistyökykyinen, verkostoidut sekä kehität ja ylläpidät kumppaniverkostoa omalla vastuualueellasi.

Tarjoamme työpaikan loistavalla sijainnilla Tampereen keskustassa. Pääset tekemään merkityksellistä työtä, sillä toiminnallasi on vaikutusta asumisen laatuun ja sitä kautta ihmisten hyvinvointiin. Olemme vastuullinen ja vakavarainen työnantaja, joka arvostaa uusia ratkaisuja, palveluasennetta sekä antaa tilaa niiden kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja Janne Tuominen, p. 010 227 3016 ja MPS-konsultti Harri Viitanen 10.3.-29.3., puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS:n sivujen kautta 29.3.2020 mennessä.

Esimiehesi

Meillä asuu yli 10 000 asukasta, joiden kodeista pidämme vastuullisena omistajana hyvää huolta. Asuntokantamme on melko uutta, mutta osassa rakennuksiamme alkaa olla jo isommat korjausurakat edessä. Kuumat kesät sekä kostea ja leuto talvi asettavat myös haasteita rakennuksillemme. Jotta voimme jatkossakin taata asukkaillemme viihtyisän kodin ja hyvän asumiskokemuksen, haemme toimintaamme tukemaan eteenpäin katsovaa kiinteistöpäällikköä. Meillä on osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, jonka kanssa tulet yhdessä kehittämään uusia konsepteja, joiden avulla parannetaan energiatehokkuutta ja pienennettään asumisen aikaisia päästöjä.

Janne Tuominen

Toimitusjohtaja

010 227 3016

Tuleva tiimisi

Petteri Kähärä

Tekninen asiantuntija

010 227 3000

Jarmo Valkama

Tekninen isännöitsijä

010 227 3000

Tapio Nyström

Tekninen asiantuntija

Puh. 010 227 3700

Sijainti

Tampereen toimistomme sijaitsee aivan ydinkeskustassa osoitteessa Aleksis Kiven katu 26. Lähellä on runsaasti loistavia lounaspaikkoja ja etenkin kesäisin on mukava piipahtaa Laukontorille lounaalle. Henkilökuntamme TOP3 lounaspaikat:

1. Pyörykkäbaari

2. Kattila

3. Sokos Herkku

Turku

Rakennuttamisen projekti-insinööri

Etsimme rakennuttamiseen asiantuntijaa Turun toimipisteeseemme, joka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan ja viemään mielenkiintoisia rakennusprojekteja läpi hankeen suunnittelun ohjauksesta aina takuuaikaan asti.

Rakennuttamisen projekteihimme kuuluvat omaan omistukseemme valmistuvat vuokratalot, myyntiin menevät asunnot sekä ulkopuoliset rakennuttamistehtävät. Vapaarahoitteisten hankkeiden lisäksi pääset kehittämään osaamistasi valtion tukemaan asuntotuotantoon eli ns. Ara-hankkeisiin, joten monipuoliset hankkeet odottavat sinua.

Vastuullisena rakennuttajana ja asuntojen omistajana haluamme ottaa ympäristön huomioon jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sinäkin voit vaikuttaa ja olla jättämässä kädenjälkesi paremmasta tulevaisuudesta.

Tulevassa tehtävässä työskentelet itsenäisesti sekä tiimissä, mutta teet myös tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen tehtävässäsi menestymiseen.

YH Kodeilla pääset mukaan työyhteisöön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja, palveluasennetta ja annetaan tilaa niiden kehittämiselle. Projektit mm. Skanssin uudistuvalla asuinalueella ja Kakolanmäellä odottavat sinua!

Toivomme sinulta

  • Rakennusalan tuntemusta esim. työmaalta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aloitteellista, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä
  • Yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si rekrytointi@yhkodit.fi 8.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä YH Kodit Oy:n Turun alueen aluejohtaja Mikko Lipponen, puh. 010 227 37 21, mikko.lipponen@yhkodit.fi.

Tutustu tarkemmin, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

Esimiehesi

Mikko toimii Turun aluejohtajana vastuullaan Varsinais-Suomen rakennuttaminen ja aluehankkeet. Mikon ajatuksia tulevasta pestistä: - Työssä menestyminen edellyttää hyvää rakennusalan yleistuntemusta sekä useamman vuoden kokemusta rakennuttamis- tai urakointitehtävistä. Työ on itsenäistä ja monipuolista, sillä hoidat hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät suunnittelusta takuuaikaan asti. Myös me muut rakennuttamisen tiimissä olemme tukenasi ja osa projekteista hoidetaan tiimeissä. - Sinulla voi olla samaan aikaan useita projekteja eri vaiheissa käynnissä, joten kokonaisuuksien hahmottaminen ja organisointitaidot ovat tärkeitä. Työssäsi olet tekemisisssä eri sidosryhmien kanssa, joten tehtävä vaatii hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja unohtamatta myöskään asiakaslähtöisyyttä. Mikäli kaipaat uusia haasteita ja monipuolista työtä, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan, tämä paikka on juuri sinulle!

Mikko Lipponen

Aluejohtaja

010 227 3721

Mitä kollegat sanovat Mikosta:

Mikko on aina ystävällinen ja iloinen. Saan tehdä itsenäisesti töitä ja päätöksiä, sillä Mikko antaa vastuuta ja luottaa alaisiinsa. Hän on helposti lähestyttävä ja johdonmukainen toimissaan. Tiimin kanssa keskustellaan ja vaihdellaan eri näkemyksiä ja mielipiteitä, mistä saan lisätukea työhön.

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustan lähettyvillä osoitteessa Humalistonkatu 12. Toimistolla on rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti. Keskustori on kävelymatkan päässä ja loistavia lounaspaikkojakin löytyy vierestä.

Tässä Turun hlökunnan top 3 lounaspaikat:

  1. Bowler
  2. Tähtibaari
  3. Morrison

Rakennuttamisen tiimi

Turun rakennuttamisessa työskentelee Antti, Kari sekä Leila (Kaisa on äitiyslomalla). Lisäksi Tampereelta Minna ja Tuire laittavat välillä sormensa soppaan, kun myynti ja markkinointi tulevat projektissa ajankohtaiseksi.

Antti Valo

Projektipäällikkö

010 227 3728

Kaisa Käräjämäki

Rakennuttajainsinööri

010 227 3740

Kari Talvitie

Rakennuttajapäällikkö

010 227 3722

Leila Toivanen

Rakennuttajasihteeri



Minna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060

Tuire Mäenpää

Markkinointipäällikkö

010 227 3036

Katso yllä oleva video tai lue artikkelista, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

Turussa käynnissä olevia projekteja

Kakolan Keidas I. Kakolaan on rakenteilla uusia omistusasuntoja. 
Tutustu
Skanssin rakentaminen jatkuu.
Runosmäkeen rakenteilla vuokra-asuntoja.
Kaarinaan rakenteilla maalämmöllä lämmitettäviä vuokrarivitaloasuntoja.

YH Kodit työnantajana

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme ja vaadimme sitä myös kumppaneiltamme. Toimintaamme ohjaavat myös arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun.

 

 

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.