YH Kodeille töihin?

Ilmoitamme tällä sivustollamme avoimista työpaikoistamme. Toimistomme sijaitsevat Turussa Humalistonkatu 12, sekä Tampereella Aleksis Kiven katu 26. Haemme myös harjoittelijoita asiakaspalveluun, isännöintiin sekä rakennuttamiseen.

Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

YH Kodit työnantajana

 

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme ja vaadimme sitä myös kumppaneiltamme. Toimintaamme ohjaavat myös arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun.

Millaista työ on rakennuttamisessa?

Katso alla oleva video tai lue artikkelista, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

 

Tampere

Haemme Tampereelle

Korjausrakentamisen projektipäällikköä

asuinkiinteistöiden peruskorjausten rakennuttamistehtäviin

Projektipäällikön tehtäväalueeseen kuuluvat  kiinteistökannan kunnossapitosuunnittelun lisäksi peruskorjaushankkeiden hoitaminen ja läpivienti. Vastaat kiinteistöstrategian mukaisesti kiinteistökantamme vuosikorjaussuunnittelusta yhdessä kiinteistöjohtajan kanssa. Toimit myös itse laajempien korjaushankkeiden projektipäällikkönä. Henkilönä olet yhteistyö- ja neuvottelutaitoinen. Työskentelet aktiivisella otteella itsenäisesti, haluat kehittyä työssäsi ja toimit asiakaslähtöisesti. Hallitset hyvin myös tietotekniset järjestelmät. Pääset tekemään merkityksellistä työtä, sillä toiminnallasi on vaikutusta asumisen laatuun ja sitä kautta ihmisten hyvinvointiin.

Toivomme sinulta

 • Kokemusta kunnossapitosuunnittelusta
 • Aikaisempaa kokemusta projektien tai hankkeiden johtamisesta
 • Rakennusalan tuntemusta, rakentamisen tuotantotekninen hyvä tuntemus on ehdoton etu
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI / ins., suuntautuminen kiinteistönpitotekniikkaan tai rakennusalaan)
 • Aloitteellista, järjestelmällistä, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä
 • Yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden olla mukana luomassa tekniikaltaan sekä käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven asumista
 • Työyhteisön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja, palveluasennetta ja annamme tilaa niiden kehittämiselle
 • Työpaikan loistavalla sijainnilla Tampereen keskustassa
 • Vastuullisen ja vakavaraisen työnantajan. Olemme pitkäaikainen vuokranantaja ja rakennuttaja.

Lisätietoja tehtävästä antavat YH Kodit Oy:n Kiinteistöjohtaja Tomi Jokio, puh. 010 227 3141. Soittoajat ma 24.5 klo 13–15, ma 31.5 klo 13–15 ja ke 2.6 klo 9–11.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi 7.6.2021 mennessä.

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustassa, aivan keskustorin vieressä osoitteessa Aleksis Kiven katu 26. Toimistolla on hallinnon ja rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti.

Turku

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustan lähettyvillä osoitteessa Humalistonkatu 12. Toimistolla on rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti. Keskustori on kävelymatkan päässä ja loistavia lounaspaikkojakin löytyy vierestä.

Tässä Turun hlökunnan top 3 lounaspaikat:

 1. Bowler
 2. Tähtibaari
 3. Morrison
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.