YH Kodeille töihin?

Ilmoitamme tällä sivustollamme avoimista työpaikoistamme. Toimistomme sijaitsevat Turussa Humalistonkatu 12, sekä Tampereella Aleksis Kiven katu 26. Haemme myös harjoittelijoita asiakaspalveluun, isännöintiin sekä rakennuttamiseen.

Voit jättää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

Avoimet työpaikat

Rakennuttamisen projekti-insinööri

Etsimme rakennuttamiseen asiantuntijaa, joka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan ja viemään mielenkiintoisia rakennusprojekteja läpi hankeen suunnittelun ohjauksesta aina takuuaikaan asti.

Rakennuttamisen projekteihimme kuuluvat omaan omistukseemme valmistuvat vuokratalot, myyntiin menevät asunnot sekä ulkopuoliset rakennuttamistehtävät. Vapaarahoitteisten hankkeiden lisäksi pääset kehittämään osaamistasi valtion tukemaan asuntotuotantoon eli ns. Ara-hankkeisiin, joten monipuoliset hankkeet odottavat sinua.

Vastuullisena rakennuttajana ja asuntojen omistajana haluamme ottaa ympäristön huomioon jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sinäkin voit vaikuttaa ja olla jättämässä kädenjälkesi paremmasta tulevaisuudesta.

Tulevassa tehtävässä työskentelet itsenäisesti sekä tiimissä, mutta teet myös tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen tehtävässäsi menestymiseen.

YH Kodeilla pääset mukaan työyhteisöön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja, palveluasennetta ja annetaan tilaa niiden kehittämiselle. Projektit mm. Skanssin uudistuvalla asuinalueella ja Kakolanmäellä odottavat sinua!

Toivomme sinulta

  • Rakennusalan tuntemusta esim. työmaalta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aloitteellista, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä
  • Yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si rekrytointi@yhkodit.fi 8.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä YH Kodit Oy:n Turun alueen aluejohtaja Mikko Lipponen, puh. 010 227 37 21, mikko.lipponen@yhkodit.fi.

Tutustu tarkemmin, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

Turun toimisto

Esimiehesi

Mikko toimii Turun aluejohtajana vastuullaan Varsinais-Suomen rakennuttaminen ja aluehankkeet. Mikon ajatuksia tulevasta pestistä: - Työssä menestyminen edellyttää hyvää rakennusalan yleistuntemusta sekä useamman vuoden kokemusta rakennuttamis- tai urakointitehtävistä. Työ on itsenäistä ja monipuolista, sillä hoidat hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät suunnittelusta takuuaikaan asti. Myös me muut rakennuttamisen tiimissä olemme tukenasi ja osa projekteista hoidetaan tiimeissä. - Sinulla voi olla samaan aikaan useita projekteja eri vaiheissa käynnissä, joten kokonaisuuksien hahmottaminen ja organisointitaidot ovat tärkeitä. Työssäsi olet tekemisisssä eri sidosryhmien kanssa, joten tehtävä vaatii hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja unohtamatta myöskään asiakaslähtöisyyttä. Mikäli kaipaat uusia haasteita ja monipuolista työtä, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan, tämä paikka on juuri sinulle!

Mikko Lipponen

Aluejohtaja

010 227 3721

Mitä kollegat sanovat Mikosta:

Mikko on aina ystävällinen ja iloinen. Saan tehdä itsenäisesti töitä ja päätöksiä, sillä Mikko antaa vastuuta ja luottaa alaisiinsa. Hän on helposti lähestyttävä ja johdonmukainen toimissaan. Tiimin kanssa keskustellaan ja vaihdellaan eri näkemyksiä ja mielipiteitä, mistä saan lisätukea työhön.

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustan lähettyvillä osoitteessa Humalistonkatu 12. Toimistolla on rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti. Keskustori on kävelymatkan päässä ja loistavia lounaspaikkojakin löytyy vierestä.

Tässä Turun hlökunnan top 3 lounaspaikat:

  1. Bowler
  2. Tähtibaari
  3. Morrison

Rakennuttamisen tiimi

Turun rakennuttamisessa työskentelee Antti, Kari sekä Leila (Kaisa on äitiyslomalla). Lisäksi Tampereelta Minna ja Tuire laittavat välillä sormensa soppaan, kun myynti ja markkinointi tulevat projektissa ajankohtaiseksi.

Antti Valo

Projektipäällikkö

010 227 3728

Kaisa Käräjämäki

Rakennuttajainsinööri

010 227 3740

Kari Talvitie

Rakennuttajapäällikkö

010 227 3722

Leila Toivanen

RakennuttajasihteeriMinna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060

Tuire Mäenpää

Markkinointipäällikkö

010 227 3036

Katso yllä oleva video tai lue artikkelista, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

Turussa käynnissä olevia projekteja

Kakolan Keidas I. Kakolaan on rakenteilla uusia omistusasuntoja. 
Tutustu
Skanssin rakentaminen jatkuu.
Runosmäkeen rakenteilla vuokra-asuntoja.
Kaarinaan rakenteilla maalämmöllä lämmitettäviä vuokrarivitaloasuntoja.

YH Kodit työnantajana

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme ja vaadimme sitä myös kumppaneiltamme. Toimintaamme ohjaavat myös arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun.

 

 

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.