YH Kodeille töihin?

Ilmoitamme tällä sivustollamme avoimista työpaikoistamme. Toimistomme sijaitsevat Turussa Humalistonkatu 12, sekä Tampereella Aleksis Kiven katu 26. Haemme myös harjoittelijoita asiakaspalveluun, isännöintiin sekä rakennuttamiseen.

Voit jättää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

YH Kodit työnantajana

Katso yllä oleva video tai lue artikkelista, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

YH Kodit Oy

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme ja vaadimme sitä myös kumppaneiltamme. Toimintaamme ohjaavat myös arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun.

 

 

Tampere

Konsernilaskennan asiantuntija

Haemme Tampereen toimipisteeseemme huippuosaajista koostuvaan taloustiimiin ammattitaitoista ja oma-aloitteista

KONSERNILASKENNAN ASIANTUNTIJAA.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti tilinpäätöksiin, raportointiin ja verotukseen liittyvistä työtehtävistä. Koska olet kirjanpidollisten asioiden huippuosaaja, autat tarvittaessa myös muita tiimiläisiä työssään. Tehtäväkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen sekä haasteita ja opinpaikkoja tarjoava. Lisäksi pääset kanssamme kehittämään taloushallinnon prosesseja.

Toivomme porukkaamme mukaan positiivista ammattilaista, joka omaksuu myös uusia asioita mielellään ja puhaltaa yhteen hiileen kanssamme. Et säikähdä annettuja aikatauluja ja osaat priorisoida sekä tarvittaessa myös pyytää apua. Työssä onnistumisessa sinua auttaa aiempi rakennus- ja kiinteistöalan tuntemus, mutta asenteesi ja tahtotilasi laadun tekemiseen ovat vielä tärkeämpiä. Olet yksi taloustiimimme avainhenkilöistä ja saat aina tekemisellesi mukavan ja osaavan tiimimme tuen.

Jotta onnistut meillä, sinulla tulisi olla

  • kyky vastata itsenäisesti konsernitilinpäätöksistä
  • kirjanpidon ja verotukseen liittyvän lainsäädännön tuntemusta
  • taloushallinnon ohjelmisto-osaamista esim. Wintime, Primavista, Palette Software, Nomentia Banking
  • omatoiminen työote, vastuunkantokykyä ja tahtotila kehittyä työssäsi jatkuvasti

Kanssamme pääset osaksi mukavaa ja asiantuntevaa 10 hengen tiimiä ja työskentelemään viihtyisiin työtiloihin Tampereen ydinkeskustaan. Toimintaamme kuvaa avoin työkulttuuri ja hyvä tiimihenki. Teemme töitä joustavasti liukuvalla työajalla ja moderneilla työvälineillä. Työstä maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa kuukausipalkkaa ja pääset myös mukaan kannustavaan tavoitepalkkiojärjestelmämme. Arvostamme paljon myös tekijöidemme vapaa-aikaa, joten ylitöiden tekeminen on enemmän poikkeus kuin sääntö.  Korona-aikana etäilemme enemmän, mutta odotamme jo kaikki sitä, että voimme taas olla enemmän yhdessä mukavalla toimistollamme. Meillä pääset laadukkaan työterveyshuollon piiriin ja saat lounas- ja liikuntaseteleitä. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana.

Toivottavasti innostuit liittymään ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme -odotamme sinua jo innolla ja kuulisimme sinusta mieluusti lisää!

Haku paikkaan on auki 5.4.2021 saakka. Laitathan pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Eeva-Maija Hiekkataipaleelta, emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710 141.

Sijainti

Tampereen toimistomme sijaitsee aivan ydinkeskustassa osoitteessa Aleksis Kiven katu 26. Lähellä on runsaasti loistavia lounaspaikkoja ja etenkin kesäisin on mukava piipahtaa Laukontorille lounaalle. Henkilökuntamme TOP3 lounaspaikat:

1. Pyörykkäbaari

2. Kattila

3. Sokos Herkku

Turku

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustan lähettyvillä osoitteessa Humalistonkatu 12. Toimistolla on rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti. Keskustori on kävelymatkan päässä ja loistavia lounaspaikkojakin löytyy vierestä.

Tässä Turun hlökunnan top 3 lounaspaikat:

  1. Bowler
  2. Tähtibaari
  3. Morrison
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.