YH Kodit työnantajana

Me YH Kodeilla haluamme tarjota kodin hyvälle elämälle. Liity asiantuntevaan joukkoomme työskentelemään tärkeän missiomme eteen!  

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme, jota ohjaavat arvomme: välitän, ratkaisen, sitoudun.

Sivun lopusta löydät avoimet työpaikkamme Tampereen ja Turun toimipisteissä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

Älä epäröi laittaa hakemusta meille. Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja osaamisestasi!

Tässä video YH Kotien vuoden 2020 kuulumisista.

Edellisten vuosien videot pääset katsomaan alla olevista linkeistä:

YH Kodit 2019

YH Kodit 2018

YH Kodit 2017

Millaista työ on rakennuttamisessa?

Katso alla oleva video tai lue artikkelista, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

 

Tampere

Taloushallinto

Haemme Tampereelle kokenutta ja asiantuntevaa pääkirjanpitäjää

Tehtävässä vastaat emoyhtiömme kirjanpidosta, kuukausiraportoinneista ja tilinpäätöksestä sekä kassaennusteiden laadinnasta ja raportoinnin kehittämisestä̈. Teet töitä itsenäisesti sekä yhdessä̈ mukavan ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Olet yksi taloustiimimme avainhenkilöistä̈ ja tuet työlläsi johtomme päätöksentekoa. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, tarjoamme sinulle mahdollisuutta esimerkiksi organisaatiomme sisäisen laskennan asiantuntijana kehittymiseen.

Tehtävässä menestymistä auttaa, mikäli sinulla on

 • vahva ja kokonaisvaltainen taloushallinnon ymmärrys sekä kokemusta erityisesti kirjanpidosta ja ulkoisesta laskennasta tilinpäätöksineen
 • monipuolista taloushallinnon ohjelmisto-osaamista
 • systemaattinen ja analyyttinen työskentelytapa
 • itsenäinen ja oma-aloitteinen työote sekä vahva priorisointi- ja vastuunkantokyky
 • valmius ja halu kehittää̈ taloushallinnon prosesseja
 • hyviä yhteistyötaitoja ja uteliaisuutta

Tarjoamme sinulle:

 • monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä mahdollisuuden ja hyvät puitteet ammatilliseen kehittymiseen
 • mukavat työkaverit sekä ammattitaitoisen ja ketterän työyhteisön, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa
 • viihtyisät toimistotilat Tampereen ytimessä loistavien lounaspaikkojen ympäröimänä
 • kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti hybridimallilla
 • monipuoliset henkilöstöedut lounas- ja kulttuurieduista kattavaan työterveyteen
 • vastuullisen työnantajan, joka huolehtii työntekijöistään ja huomioi laajasti toimintansa sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset vaikutukset

Kiinnostuitko? Kysy lisää rekrytointikumppaniltamme Kaisa Kokkoselta, kaisa@porkkanajakeppi.fi, p. 044 588 6109 ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Haku on auki 28.11.2021 saakka. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi hakea paikkaa jo tänään!

Turku

Rakennuttaminen

Haemme Turkuun kokenutta ja asiantuntevaa rakennuttamisen projektipäällikköä vastaamaan asuinrakentamisen uudistuotantohankkeista.

Osaamisalueeseesi kuuluvat rakennuttamishankkeiden hoitaminen ja läpivienti. Hankkeen ja oman kokemuksesikin mukaan toimit joko osana kohteen rakennuttamistiimiä tai hoidat itsenäisesti kaikki hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät hankesuunnittelusta takuuaikaan. Tehtävää ja vastuita voidaan muokata tehtävään valitun henkilön mukaan, joten voit olla kokenut hankkeiden vetäjä tai urasi alussa oleva rakennusalan ammattilainen. Sinulla tulee kuitenkin olla hyvät edellytykset projektien ja hankkeiden johtamiseen. Työskentelet pääasiassa uudisrakennushankkeiden parissa, mutta toimenkuvaasi voi sisältyä myös korjausrakentamista. 

Toivomme sinulta:

 • aikaisempaa kokemusta projektien tai hankkeiden johtamisesta 
 • rakennusalan tuntemusta, rakentamisen tuotantotekninen hyvä tuntemus on ehdoton etu
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta 
 • aloitteellista, järjestelmällistä, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä 
 • yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä  

Tarjoamme sinulle:

 • monipuoliset ja haastavat työtehtävätmukavat työkaverit sekä ammattitaitoisen ja ketterän työyhteisön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja ja annetaan tilaa niiden kehittämiselle
 • siistit toimistotilat Turun ytimessä loistavien lounaspaikkojen ympäröimänä
 • monipuoliset henkilöstöedut lounas- ja kulttuurieduista kattavaan työterveyteen 
 • vastuullisen työnantajan, joka huolehtii työntekijöistään ja huomioi laajasti toimintansa sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset vaikutukset   

 

Täytämme tehtävän sopivan tekijän löydyttyä. Lähetä CV:si ja hakemuksesi rekrytointi@yhkodit.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Turun aluepäällikkö Mikko Lipponen 010 227 3721 

 

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.