YH Kodit työnantajana

Me YH Kodeilla haluamme tarjota kodin hyvälle elämälle. Liity asiantuntevaan joukkoomme työskentelemään tärkeän missiomme eteen!  

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme, jota ohjaavat arvomme: välitän, ratkaisen, sitoudun.

Sivun lopusta löydät avoimet työpaikkamme Tampereen ja Turun toimipisteissä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

Älä epäröi laittaa hakemusta meille. Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja osaamisestasi!

Tässä video YH Kotien vuoden 2020 kuulumisista.

Edellisten vuosien videot pääset katsomaan alla olevista linkeistä:

YH Kodit 2019

YH Kodit 2018

YH Kodit 2017

Projektipäälliköksi Turkuun

Haemme Turkuun rakennuttamisen projektipäällikköä vastaamaan asuinrakentamisen uudistuotantohankkeista.

Osaamisalueeseesi kuuluvat rakennuttamishankkeiden hoitaminen ja läpivienti. Hankkeen ja oman kokemuksesikin mukaan toimit joko osana kohteen rakennuttamistiimiä tai hoidat itsenäisesti kaikki hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät hankesuunnittelusta takuuaikaan. Tehtävää ja vastuita voidaan muokata tehtävään valitun henkilön mukaan, joten voit olla kokenut hankkeiden vetäjä tai urasi alussa oleva rakennusalan ammattilainen. Sinulla tulee kuitenkin olla hyvät edellytykset projektien ja hankkeiden johtamiseen.

Toivomme sinulta:

 • aikaisempaa kokemusta projektien tai hankkeiden johtamisesta 
 • rakennusalan tuntemusta, rakentamisen tuotantotekninen hyvä tuntemus on ehdoton etu
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta 
 • aloitteellista, järjestelmällistä, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä 
 • yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä  

Tarjoamme sinulle:

 • monipuoliset ja haastavat työtehtävätmukavat työkaverit sekä ammattitaitoisen ja ketterän työyhteisön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja ja annetaan tilaa niiden kehittämiselle
 • sijainnin Turun ytimessä loistavien lounaspaikkojen ympäröimänä
 • monipuoliset henkilöstöedut lounas- ja kulttuurieduista kattavaan työterveyteen 
 • vastuullisen työnantajan, joka huolehtii työntekijöistään ja huomioi laajasti toimintansa sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset vaikutukset   

Täytämme tehtävän sopivan tekijän löydyttyä. Lähetä CV:si ja hakemuksesi rekrytointi@yhkodit.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Turun aluepäällikkö Mikko Lipponen 010 227 3721 

Millaista työ on rakennuttamisessa?

YH Kodeilla projektipäälliköt pääsevät mukaan tekemään todella laajoja kokonaisuuksia. Vastaavaa rakennuttamis- ja konsultointipuolen toimijaa ei Tampereen tai Turun alueelta löydy. Arto Teittinen on ollut YH Kodeilla rakennuttamisessa kolme vuosikymmentä töissä ja Antti Valo on tuoreempaa kalustoa. Molemmat ovat viihtyneet työssään hyvin. Arto ja Antti kertovat tarkemmin rakennuttamisen työstä linkin takaa löytyvästä artikkelista sekä alla olevalla videolla.

“Toimin projektissa kapellimestarina, joka vie hanketta eteenpäin”, Antti kuvailee.

“Minulle YH Kodit edustaa jatkuvuutta. Laaja tuotepaletti tuo joustavuutta, emmekä ole niin sidottuja markkinoiden vaihteluihin tai sykleihin”, Arto sanoo.

Monia mielenkiintoisia projekteja käynnissä, tässä niistä muutama:

Kakolan historiallinen alue
Skanssin alue kehittyy
Uusi asuinalue Turun Pihlajaniemeen

Tampereen rakennuttaminen

Kiinnostaisiko työpaikka Tampereella rakennuttamisen parissa? Laita avoin hakemus rekrytointi@yhkodit.fi

Asukaisännöitsijäksi Tampereelle

Haemme Tampereen toimistolle toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä asukasisännöitsijää

Tehtävässä vastaat vuokra- ja asumisoikeuskiinteistöjemme taloudesta, kunnossapidosta ja asumisviihtyvyydestä sekä yhteistyökumppaniverkoston hallinnasta tiimityössä kollegoidesi kanssa. Työtehtävät ovat moninaisia, sisältäen esimerkiksi asiakaspalvelun eri kanavissa, budjetoinnin ja kohteen ostolaskujen käsittelyn, erilaiset valvontatehtävät sekä asukaskokousten pitämisen. Työtä tehdään porrastetulla työajalla (aamu-, päivä- ja iltavuorot) klo 8.00 ja 20.00 välillä. Iltavuoroviikkona, joita on noin kahden kuukauden välein, yksi työpäivä osuu lauantaille. Isännöitsijän tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta työpäivien aikana.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

 • tehtävään soveltuva koulutus (esim. IAT tai teknisen tai kaupallisen alan koulutus)
 • hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot (suurelta osin tehtäviä hoidetaan tiimin kanssa)
 • asiakaspalveluasennetta ja tahtoa asiakaskokemuksen kehittämiseen
 • hyvät tietotekniset valmiudet (Office-osaaminen ja valmius oppia uusien järjestelmien käyttö nopeasti)
 • reipas ja joustava ote työntekoon sekä hyvät organisointi- ja priorisointitaidot

 

Tarjoamme sinulle:

 • monipuoliset ja haastavat työtehtävät
 • mukavat työkaverit sekä ammattitaitoisen ja ketterän työyhteisön, joka tukee ja auttaa tarvittaessa
 • siistit ja mukavat toimistotilat Tampereen ytimessä loistavien lounaspaikkojen ympäröimänä
 • monipuoliset henkilöstöedut lounas- ja kulttuurieduista kattavaan työterveyteen
 • vastuullisen työnantajan, joka huolehtii työntekijöistään ja huomioi laajasti toimintansa sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset vaikutukset

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää kiinteistöjohtaja Tomi Jokiolta, puh. 010 2273141, ja lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi. 19.6.2022 mennessä. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.