YH Kodeille töihin?

Ilmoitamme tällä sivustollamme avoimista työpaikoistamme. Toimistomme sijaitsevat Turussa Humalistonkatu 12, sekä Tampereella Aleksis Kiven katu 26. Haemme myös harjoittelijoita asiakaspalveluun, isännöintiin sekä rakennuttamiseen.

Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

YH Kodit työnantajana

 

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme ja vaadimme sitä myös kumppaneiltamme. Toimintaamme ohjaavat myös arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun.

Millaista työ on rakennuttamisessa?

Katso alla oleva video tai lue artikkelista, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

 

Tampere

Haemme nyt Tampereen toimipisteen taloustiimiimme vahvistukseksi kokenutta

CONTROLLERIA 

vastaamaan organisaatiomme kuukausiraportoinnista sekä konsernibudjetin ja -ennusteen kokoamisesta ja seurannasta. Tehtävänäsi on tukea johdon päätöksentekoa tunnuslukujen seurannan ja raportoinnin myötä. Vastaat ulkoisen laskennan osalta emoyhtiön kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä kassaennusteiden laadinnasta ja raportoinnin kehittämisestä yhdessä talousjohtajan kanssa. Olet yksi taloustiimimme avainhenkilöistä.

Lue lisää tehtävästä ja hae 26.8.2021 mennessä.

Haemme Tampereelle

HALLINNON ASIANTUNTIJAA

vastaamaan YH Kotien hallinnosta ja sen kehittämisestä (pl. taloushallinto). Monipuolinen ja laaja tehtäväkenttäsi jakautuu henkilöstöhallinnon- ja muiden hallinnollisten tehtävien sekä erilaisten ad hoc -tehtävien kesken. Olet mukana toimintamme eri osa-alueilla ja teet tiivistä yhteistyötä mm. rakennuttamisen ja viestinnän kanssa. Vastaat yrityksemme HR-prosesseista ja niiden kehittämisestä. Ulkoisesti teet yhteistyötä mm. työterveyden ja ulkoistetun palkanlaskennan kanssa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Lue lisää tehtävästä ja hae 26.8.2021 mennessä.

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustassa, aivan keskustorin vieressä osoitteessa Aleksis Kiven katu 26. Toimistolla on hallinnon ja rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti.

Turku

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustan lähettyvillä osoitteessa Humalistonkatu 12. Toimistolla on rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti. Keskustori on kävelymatkan päässä ja loistavia lounaspaikkojakin löytyy vierestä.

Tässä Turun hlökunnan top 3 lounaspaikat:

  1. Bowler
  2. Tähtibaari
  3. Morrison
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.