YH Kodit rakennuttajana

Kestävyys, laadukkuus ja vastuullisuus ovat YH Kotien rakennuttamisen kivijalat. Rakennutamme vuosittain noin 500–1000 asuntoa, joista osa siirtyy omaan omistukseemme vuokra- ja erityisasuntokohteina ja osa myydään omistusasunnoiksi. Olemme erikoistuneet valtion tukemaan yleishyödylliseen ARA-asuntotuotantoon ja ja haemme aktiivisesti Ara-hintaisia tontteja konsernillemme. Toimimme myös rakennuttajana palveluasunto- ja palvelutalohankkeissa sekä konsulttina monissa yhteistyökumppaneidemme kohteissa.

Asiakaslähtöistä rakennuttamista

Suunnitteluvaiheessa otamme tarkasti huomioon eri kohderyhmät ja kuuntelemme huolellisesti asiakkaiden tarpeet. Rakennuttamisessa mahdollisten muutosten toteutus onnistuu, jolloin asukkaat pääsevät halutessaan vaikuttamaan lopputulokseen.

Kokonaisuus hallussa vastuullisesti

YH Kotien rakennuttamista ohjaa tehokas kokonaisuuden hallinta. Suurissa hankkeissa pystymme teknisten rakennuttamistehtävien lisäksi hoitamaan hankkeen laajat hallinnolliset tehtävät.

Hankkeen rahoituksen hoitaminen ja muut kulut voidaan tarvittaessa sisällyttää toimeksiantoon. YH Kodit tarjoaa myös asiakkaan tarpeeseen erityisesti suunnitellun rakennutussuunnitelman.

0 kohdetta listalla