Myynnissä

Turku, Skanssi, Skanssinkatu 34

Arvioitu valmistuminen kesä 2019

YH Kodit rakennuttaa Skanssiin uusia omistusasuntoja. Skanssin kehittyvälle alueelle rakentuva kerrostalokohde As Oy Skanssin Ravelliini henkii modernia tyylikkyyttä ja lämmintä kodikkuutta. Ekologisia arvoja korostava ja viihtyisä asuinalue sijaitsee hyvien yhteyksien ja monipuolisten palvelujen äärellä. Arkkitehdit Casagrade Oy:n suunnittelema uutuuskohde pitää sisällään 55 upeaa asuntoa. Ne kaikki on varusteltu nykyaikaisilla teknisillä ratkaisuilla ja mukavuuksilla. Asunnoissa on lattialämmitys sekä suuret ikkunat, jotka antavat sisälle runsaasti valloittavaa päivänvaloa. Kaukolämpöön kuuluvassa taloyhtiössä on kaksi saunaa, kerhotilat, pesula sekä tilavat pyörävarastot huoltopisteineen.

Turku, Gränsbacka, Pryssinkatu 10

Arvioitu valmistuminen syksy 2019

Turun Gränsbackan alue sijoittuu aivan palveluiden viereen Länsikeskusta vastapäätä. Valpuriin valmistuu yhteensä 43 omistusasuntoa. Valittavana on 25 neliön yksiöistä aina 83,5 neliöisiin saunallisiin nelikoihin. Energialuokka C. Valpurissa on valinnainen vuokratontti – voit itse päättää haluatko ostaa asunnon omalla vai vuokratontilla (n. 307 eur/m2).

Turku, Kakolanmäki, Tiililinnankatu 2

Arvioitu valmistuminen 11/2019

Kakolanmäen vehreään rinteeseen, Linnankadun puolelle kohoava Kakolan Keidas on Kakolanmäen viimeisimpiä uudiskohteita. Se on kolmen taloyhtiön muodostama kokonaisuus, jonka ensimmäinen talo on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Kakolanmäki ja sen uniikki vankila-alue on yksi Turun tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista kohteista. Rauhallinen ja vehreä alue sijaitse hyvien kulkuyhteyksien varrella, idyllisen Port Arthurin ja kauniin Aurajokirannan välissä. Historiallisten vankilarakennusten ympärille on parhaillaan rakenteilla monia upeita asuintaloja.

Ennakkomarkkinoinnissa

Tällä hetkellä Turussa ei ole kohteita ennakkomarkkinoinnissa.

Suunnitteilla

Kaarina, Littoinen

Littoisiin, Tiuhtopuiston läheisyyteen on suunnitteilla omistusasuntoja.

Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa ennakkomarkkinointiin tulevista myyntikohteista? Liity postituslistallemme:
Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista kohteista. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.

Ota yhteyttä

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Minna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060