Myynnissä

Turku, Gränsbacka, Pryssinkatu 10

As Oy Turun Gränsbackan Valpuri

Muuttovalmis

Turun Gränsbackan alue sijoittuu aivan palveluiden viereen Länsikeskusta vastapäätä. Valpuriin on valmistunut yhteensä 43 omistusasuntoa. Valpurissa on valinnainen vuokratontti – voit itse päättää haluatko ostaa asunnon omalla vai vuokratontilla.

Turku, Kakolanmäki, Tiililinnankatu 2

As Oy Turun Kakolan Keidas I

Arvioitu valmistuminen kevät 2020

Kakolanmäen vehreään rinteeseen, Linnankadun puolelle kohoava Kakolan Keidas on Kakolanmäen viimeisimpiä uudiskohteita. Kakolanmäki ja sen uniikki vankila-alue on yksi Turun tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista kohteista. Rauhallinen ja vehreä alue sijaitse hyvien kulkuyhteyksien varrella, idyllisen Port Arthurin ja kauniin Aurajokirannan välissä. Historiallisten vankilarakennusten ympärille on parhaillaan rakenteilla monia upeita asuintaloja.

Ennakkomarkkinoinnissa

Tällä hetkellä Turussa ei ole kohteita ennakkomarkkinoinnissa.

Suunnitteilla

Turku, Skanssi

Skanssin uuden asuinalueen rakentaminen jatkuu. Seuraavaksi suunnitteilla on As Oy Turun Skanssin Lunetti, josta löydät koteja moniin elämäntilanteisiin. Asunnoissa on lattialämmitys sekä suuret ikkunat, jotka antavat sisälle runsaasti päivänvaloa. Bussilla kuljet sujuvasti keskustaan alle 20 minuutissa ja omalla autolla n. 6 minuutissa. Kaupunginosa tarjoaa kattavat palvelut ja hyvät ulkoilureitit. Skanssin alueen yhtiöt ovat saaneet nimensä linnoituksista ja Lunetti tarkoittaakin linnoituksen ulointa tuliasemaa. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi niin saat ensimmäisenä tiedon, kun asunnot ovat varattavissa.

Turku, Suikkila

Vuoden 2020 aikana suunnitteille lähtee 6-kerroksinen As Oy Turun Gränsbackan Volter, johon rakentuu omistusasuntoja. Gränsbackan alue sijoittuu aivan palveluiden viereen Länsikeskusta vastapäätä. Tien toisella puolella sijaitsevassa Länsikeskuksessa on mm. isoimmat päivittäistavarakaupat, apteekki sekä urheilutarvikeliike. Volterin eteläpuolelta löytyvät Kuninkojan alajuoksun metsäiset puistot, kuten Kustavinpuisto. Metsäiset polut ja maastot ovat ihanteellisia aamulenkille koiran kanssa. Hetkessä naapurikuntiin:Turun keskustaan on 10 minuutin ajomatka ja Satakunnantietä pitkin hurauttaa alle 10 minuutissa Raisioon ja Naantaliin 20 minuutissa. Satakunnantieltä kulkee myös useampikin bussilinja, joten omaa autokaan ei tarvitse. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi ja saat tiedon hankkeen etenemisestä!

Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa ennakkomarkkinointiin tulevista myyntikohteista? Liity postituslistallemme:
Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista kohteista. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.

Ota yhteyttä

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Minna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.