Myynnissä

Tampere, Hatanpää, Hatanpään puistokuja 27

Arvioitu valmistuminen talvi 2019/2020

Hatanpään Kartanonportin As Oy Tampereen Hatanpään Ritarin, Kreivin ja Ruhtinaan asunnot ovat nyt myynnissä. Hatanpäältä on sujuvat julkisen liikenteen verkostot niin keskustaan kuin esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Autolliset voivat ostaa autohallipaikan alla olevasta parkkihallista, josta on sisäkulkuyhteys taloon. Samasta korttelista löytyy päivittäistavarakauppa ja keväällä valmistuvaan Ratinan kauppakeskukseenkin kävelymatka. Lähellä ovat myös Pyhäjärven upeat ulkoilumaastot, Hatanpään kartanomiljöö ja arbetumin väriloisto.

Tampere, Santalahti, Rantatie 37

Arvioitu valmistuminen 11/2019

As Oy Tampereen Pisparannan Arielle on Santalahden Pisparannan alueelle rakentuva 101 asunnon taloyhtiö. Asunnot rakennetaan yhteistyössä Pohjola Rakennuksen kanssa. Ariellen valoisissa ja hyvin suunnitelluissa asunnoissa voi nauttia elämästä vehreässä ympäristössä lähellä keskustaa. Ariellen monipuoliseen asuntojakaumaan kuuluu niin pieniä loft-asuntoja kuin suuria kattohuoneistoja omalla kattoterassilla. Huoneistojen koot vaihtelevat 20 neliön yksiöistä 159,5 neliömetrin avaraan kattohuoneistoon. Asuntovalikoimassa on myös erikokoisia kaksioita ja kolmioita. Osassa asunnoista näkymät avautuvat Näsijärvelle. Ariellessa arki on modernisti mukavaa, autohalliinkin pääsee suoraan rappukäytävästä. Kohteen arvioitu valmistuminen 11/2019.

Tampere, Santalahti, Tiporaitti 9, 33250 Tampere

Arvioitu valmistuminen 12/2019

As Oy Tikkutehtaan Loimu rakentuu keskustan kupeeseen vanhan tulitikkutehtaan
kortteliin, jonka arkkitehtuurissa säilytetään muistumia katutaiteesta ja alueen teollisuushistoriasta. Loimun urbaanit loft-asunnot istuvat upeasti vanhaan teollisuusympäristöön, jonka sijainti puisto- ja metsävyöhykkeen laidalla tuo asuntoihin yksityisyyttä. Kiinteistö mahdollistaa suuren huonekorkeuden, joka osassa Loimun asuntoja hipoo jopa viittä metriä. Upea kaksikerroksinen kolmio ja parvelliset loft-asunnot ovat avaria ja valoisia, ja loftien pinnakaiteet tuovat moderneihin asuntoihin mukavan rouheaa industriaalista tunnelmaa.

Ennakkomarkkinoinnissa

Tällä hetkellä ei ole asuntoja ennakkomarkkinoinnissa.

Suunnitteilla

Tampere, Santalahti

Santalahden alueelle on suunnitteilla omistusasuntoja yhdessä Pohjola Rakennuksen kanssa Pisparannan ja Tikkutehtaan korttelialueille. Suunnitteilla oleva pikaratikkalinja tulee kulkemaan vierestä. Näsijärven rantaan on Tampereen kaupungilta suunnitteilla myös koko perheen rantapuisto aktiviteetteineen.

Liity postituslistalle

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa ennakkomarkkinointiin tulevista myyntikohteista? Liity postituslistallemme:
Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista kohteista. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.

Ota yhteyttä

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Minna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.