Myynnissä

Tampere, Kaleva, Sarvijaakonkatu 23

Muuttovalmiita koteja

YH Kodit rakennuttaa yhdessä Pohjola Rakennuksen kanssa uusia Kotosalla-omistuskoteja Kalevanrinteen alueelle. Asunto Oy Tampereen Kalevan Akseli valmistui maaliskuussa 2018.

Kalevan kaupunginosan päivittäistavarapalvelut ovat helposti saatavilla. Lähellä ovat mm. laajentuva Prismakeskus ja muita marketteja, apteekki, kirkko sekä upea uintikeskus, jäähalli ja Kalevan lukuisat puistoalueet. Tampereen keskustaan on vain kolme kilometriä ja matka taittuu nopeasti pyöräillen tai bussilla ja miksei tulevaisuudessa myös raitiovaunulla.

Kalevanrinteen Kotosalla-kodit tarjoavat laadukasta, itsenäistä ja turvallista asumista yli 55-vuotiaille. Tarjoamme erilaisia asuntovaihtoehtoja alkaen näppäristä yksiöstä aina käytännöllisiin kolmioihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja taloyhtiössä viihtyisä saunaosasto. Yhteisölliseen Kotosalla-asumiseen kuuluu mm. palveluohjaajan palvelut, asukkaiden yhteinen olohuone ja kuntoilutila. Autopaikat toteutetaan maan alle pysäköintihallin.

Tampere, Hatanpää, Hatanpään puistokuja 27

Arvioitu valmistuminen talvi 2019/2020

Hatanpään Kartanonportin As Oy Tampereen Hatanpään Ritarin, Kreivin ja Ruhtinaan asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Hatanpäältä on sujuvat julkisen liikenteen verkostot niin keskustaan kuin esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Autolliset voivat ostaa autohallipaikan alla olevasta parkkihallista, josta on sisäkulkuyhteys taloon. Samasta korttelista löytyy päivittäistavarakauppa ja keväällä valmistuvaan Ratinan kauppakeskukseenkin kävelymatka. Lähellä ovat myös Pyhäjärven upeat ulkoilumaastot, Hatanpään kartanomiljöö ja arbetumin väriloisto.

Tampere, Santalahti, Rantatie 37

Arvioitu valmistuminen 11/2019

As Oy Tampereen Pisparannan Arielle on Santalahden Pisparannan alueelle rakentuva 101 asunnon taloyhtiö. Asunnot rakennetaan yhteistyössä Pohjola Rakennuksen kanssa. Ariellen valoisissa ja hyvin suunnitelluissa asunnoissa voi nauttia elämästä vehreässä ympäristössä lähellä keskustaa. Ariellen monipuoliseen asuntojakaumaan kuuluu niin pieniä loft-asuntoja kuin suuria kattohuoneistoja omalla kattoterassilla. Huoneistojen koot vaihtelevat 20 neliön yksiöistä 159,5 neliömetrin avaraan kattohuoneistoon. Asuntovalikoimassa on myös erikokoisia kaksioita ja kolmioita. Osassa asunnoista näkymät avautuvat Näsijärvelle. Ariellessa arki on modernisti mukavaa, autohalliinkin pääsee suoraan rappukäytävästä. Kohteen arvioitu valmistuminen 11/2019.

Ennakkomarkkinoinnissa

Tampere, Santalahti, Tiporaitti 9, 33250 Tampere

Arvioitu valmistuminen 12/2019

As Oy Tikkutehtaan Loimu rakentuu keskustan kupeeseen vanhan tulitikkutehtaan
kortteliin, jonka arkkitehtuurissa säilytetään muistumia katutaiteesta ja alueen teollisuushistoriasta. Loimun urbaanit loft-asunnot istuvat upeasti vanhaan teollisuusympäristöön, jonka sijainti puisto- ja metsävyöhykkeen laidalla tuo asuntoihin yksityisyyttä. Kiinteistö mahdollistaa suuren huonekorkeuden, joka osassa Loimun asuntoja hipoo jopa viittä metriä. Upea kaksikerroksinen kolmio ja parvelliset loft-asunnot ovat avaria ja valoisia, ja loftien pinnakaiteet tuovat moderneihin asuntoihin mukavan rouheaa industriaalista tunnelmaa.

Suunnitteilla

Tampere, Santalahti

Santalahden alueelle on suunnitteilla omistusasuntoja yhdessä Pohjola Rakennuksen kanssa Pisparannan ja Tikkutehtaan korttelialueille. Suunnitteilla oleva pikaratikkalinja tulee kulkemaan vierestä. Näsijärven rantaan on Tampereen kaupungilta suunnitteilla myös koko perheen rantapuisto aktiviteetteineen.

Liity postituslistalle

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa ennakkomarkkinointiin tulevista myyntikohteista? Liity postituslistallemme:
Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista kohteista. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.

Ota yhteyttä

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Minna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060