Liiketiloja vuokrattavana

Vuokraamme liiketiloja sekä ravintolatiloja keskeisiltä paikoilta Tampereen ja Turun seuduilta. Tutustu alla oleviin kohteisiin ja pyydä tarjous.

Tampereen seutu

Tampere, Tulli, Pinninkatu 45

Heti vapaa

Keskeisellä sijainnilla, Tampereen Tullin alueella on vuokrattavana 300-650 neliöisiä toimistotiloja toisesta, neljännestä ja viidennestä kerroksesta.

Vieressä sijaitsee Tullintorin ostoskeskus palveluineen. Lisäksi läheltä kulkevat useimmat linja-autolinjat ja rautatieasemallekin on vain 500 m kävelymatka. Saman rakennuksen lämpimästä autohallista on mahdollisuus vuokrata muutama autopaikka.

Rakennus on kaavoituksessa, joten nyt on mahdollista saada edullista toimistotilaa muutamaksi vuodeksi. Vuokra 10-12 eur/m2 (+alv). Kysy lisää ja pyydä tarjousta!

Pinninkatu 45 liiketila

Pinninkatu 45 liiketila

01.07.2019 lataa tiedosto

Tampere, Holvasti, Liinakonkatu 10

Kerhotila, heti vapaa

Rauhallisella ja vehreällä Holvastin alueella sijaitseva Liinakonkatu 10 on viihtyisä pienkerrostaloalue. Päättyvän kadun varrella, kaksikerroksisen asuinkerrostalon katutasossa sijaitseva toimistotila on toiminut mm. päiväkotina. Toimistotilalla on myös oma, aidattu terassi. Sisällä on keittiönurkkaus ja pesuhuoneessa kuivauskaappi. Liinakonkadulta on lyhyt kävelymatka bussipysäkille, jolta on hyvät kulkuyhteydet niin keskustaan kuin Kangasalle päin. Lähikauppakin löytyy alle kilometrin päästä.

Soveltuu esimerkiksi kerhohuoneeksi. Pinta-ala 43,5 m2.

Liinakonkatu 10, Tampere

Liinakonkatu 10, kerhotilan esite

Liinakonkatu 10, Tampere

Liinakonkatu 10, kerhotilan esite
19.12.2017 lataa tiedosto

Turun seutu

Turku, VII kaupunginosa, Läntinen Pitkäkatu 20, 20100 Turku

Heti vapaa

Liiketila sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa vuonna 1928 valmistuneen rakennuksen katutasolla. Huoneistossa on noin 80 neliötä ja vuokra 1250 €/kk.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Riitta Järvenpää

Kiinteistöliiketoimintajohtaja

010 227 3015

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.