Kotosalla

 

Kotosalla asutaan itsenäisesti omassa kodissa sekä halutessa nautitaan leppoisesta arjesta ja toiminnasta naapureiden kanssa.

Asumisen rutiinien sijaan voit keskittyä harrastuksiin ja omaan hyvinvointiisi. Halutessasi voit unohtaa talonmiehen askareet ja kukkapenkkien kitkemiset, Kotosalla-talot antavat aikaa elämälle!

Kotosalla-kodeissa korostuvat viihtyisyys, turvallisuus ja asumisen helppous. Kodeista löytyy paljon arkea helpottavia toimintoja ja uusinta teknologiaa. Ikääntyvien tarpeet on otettu huomioon niin omassa kodissa, yhteisissä tiloissa kuin talojen ympäristöissäkin.

Jokaisella Kotosalla-talolla on asukkaiden arkea tukeva oma palveluohjaaja. Tarvitsetpa sitten apua tukivälineiden  hankinnassa, palvelujen tilaamisessa tai haluat juttuseuraa, tuttu palveluohjaaja on asukkaita varten. Palveluohjaaja järjestää myös yhteistä tekemistä talon asukkaille.

Sinä päätät, kuinka paljon haluat osallistua Kotosalla-talojen sosiaaliseen toimintaan. Halutessasi voit aina nauttia oman kotisi rauhasta täysin itsenäisesti.

Tuija Kanto-Hannula
Palvelujohtaja
010 227 3065