Valitsemasi Asunnot

Asumisoikeusasunnot

Vuokra-asunnot

Kotosalla-asunnot

×

Vuoreskeskukseen uusia vuokra-asuntoja

YH Kodit Oy rakennuttaa Vuoreskeskukseen uusia kohtuuhintaisia vuokrakoteja. Seitsemän kerroksiseen taloon valmistuu 75 vuokra-asuntoa. Kohde sijaitsee osoitteessa Koivikkomäenkatu 2.

Asuntojen koot vaihtelevat 29,5 m2 yksiöistä 68 m2 kolmioihin. Jokaiseen asuntoon kuuluu lasitettu parveke tuomaan lisämukavuutta asumiseen. Huoneistoihin on suunniteltu laadukkaat materiaalit mm. astianpesukone, keraaminen liesi ja laminaattilattiat. Kylpyhuoneet on laatoitettu. Katutasolta löytyvät huoneistokohtaiset varastot sekä tilavat ulkoiluvälinevarastot, kerhohuone, yhteissauna ja kuivaustila. Katutasoon rakennetaan myös kaksi liikehuoneistoa.

Vehreästä Vuoreksesta on 7 minuutin automatka Hervantaan ja 4 minuutin ajomatka kolmostien liittymään. Tampereen keskustaankin pääsee helposti pyörällä Särkijärven sillan kautta.  Vuoreksen julkinen liikenne hoidetaan linja-autolla, mutta katurakenteessa on huomioitu myös mahdollinen raitiovaunulinja.

Tuleva kohde sijaitsee lähellä Vuores-talon palveluja. Kadun toisella puolella on päivittäistavarakauppa ja vehreät ulkoilumaastot löytyvät läheltä. Lue lisää Vuoreksesta www.vuores.fi

Kohteen arvioitu valmistusaika on 9/2017. Haku nyt käynnissä. Koivikkomäenkadun asuntoihin ei ole tulo- eikä varallisuusrajoja.

×

Valitse

Tämä kohde on haettavissa sekä vuokra- että asumisoikeusasuntona.

×