Valitsemasi Asunnot

Asumisoikeusasunnot

Vuokra-asunnot

Kotosalla-asunnot

×

Lempäälän keskustaan Kotosalla-vuokrakoteja

Kotosalla_(R)

YH Kodit rakennuttaa yhdessä Kotosalla Säätiön kanssa uusia Kotosalla-vuokrakoteja Lempäälään keskustaan Aavankadulle kahdessa vaiheessa. Kerrostalojen suunnittelu on jo käynnissä ja uusien Kotosalla-kotien rakentaminen on alkanut keväällä 2017. Kohteeseen tulevat huoneistot ovat joko yksiöitä tai kaksioita ja kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Aavankadulle tulee yhteensä 63 Kotosalla-asuntoa. Asunnot valmistuvat arviolta syyskuussa 2018. Aavankadun Kotosalla-asuntoihin ei ole ikärajaa.

Aavankadun lähellä ovat päivittäistavarakaupat (S-market ja Lidl) ja alle puolen kilometrin etäisyydeltä löytyvät mm. apteekki, terveyskeskus ja kirjasto. Lempäälän kunnan tavoitteena on muodostaa keskustasta asumisen, palveluiden ja työpaikkojen keskittymä. Kunnalla on suunnitelmissa mm. uuden virastotalon (Lempäälä-talon) rakennuttaminen lähelle Aavankatua.

Kotosalla-kodit tarjoavat laadukasta, itsenäistä ja turvallista asumista ikääntyville. Aavankadulle rakennettavan Kohteen katutasolta löytyvät viihtyisät yhteistilat keittiönurkkauksella sekä kuntoilutilat, sauna ja pesutupa. Yhteisölliseen Kotosalla-asumiseen kuuluu palveluohjaajan palvelut. Autopaikat toteutetaan erilliseen pysäköintihallin.

Huomioithan, että tiedot ovat alustavia ja tarkentuvat suunnittelun edetessä. Lähetä meille yhteystietosi ja saat lisätietoja kohteestamme ensimmäisten joukossa.

Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

×

Valitse

Tämä kohde on haettavissa sekä vuokra- että asumisoikeusasuntona.

×