Valitsemasi Asunnot

Asumisoikeusasunnot

Vuokra-asunnot

Kotosalla-asunnot

×
Liiketilat

Liiketilat

YH Kodeilla on valikoimissaan useita liiketiloja vuokrattavaksi Tampereen ja Turun alueella. Kaikki liiketilat ovat laadukkaita, toimivia ja asiakkaan tarpeisiin hyvin vastaavia. Yritysasiakkaiden yhteistyökumppanina YH Kodit on tunnettu myös luotettavuudestaan ja sujuvasta asiakaspalvelusta. Myös tiloihin liittyvä isännöinti ja kunnossapito ovat korkealaatuisia.

Tilat voidaan vuokrata käyttövalmiina ja kalustettuna – tai vaihtoehtoisesti asiakas voi itse hoitaa järjestelyt haluamallaan tavalla ja löytää toiminnalleen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Yhteistyötä voidaan kehittää yhdessä, esimerkiksi muutoskulut voidaan sisällyttää vuokrasopimukseen tai suorittaa tarvittaessa myös kertamaksuna.

YH Kodit on myös vahva rakennuttaja. Uudishankkeissa liiketiloihin etsitään vuokralaiset jo rakentamisvaiheen aikana, jolloin tilat voidaan rakentaa heti käyttötarkoitusta vastaaviksi. YH Kodit rakentaa toimitiloja myös sijaintitoiveiden perusteella. Suosimme kumppanuutta pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla ja varmistamme tehokkaasti toiminnan jatkuvuuden edellytykset.

Eri kokoluokan toimistotiloja, liiketiloja tai muita toimitiloja voi tiedustella suoraan liiketilavuokrauksesta vastaavalta henkilöltä tai selata eri vaihtoehtoja hakukoneen avulla. Tarjolla on myös katutason liiketiloja.

Vuokrattavana:

Tampere, Vuores, katutason uutta liiketilaa, 42,5 m2

Tampere, Holvasti, katutason toimistotilaa 43,5 m2

Tampere, keskusta, toimistotilaa

Myydään:

Hämeenlinna, Kaivokatu 5, 108 m2 liiketilaa

×

Valitse

Tämä kohde on haettavissa sekä vuokra- että asumisoikeusasuntona.

×