Myllystenpohjantie 1, Keskusta, Kangasala Kerrostalo, 2H + KT, 45.50 m², vuokra-asunto, 553,00 /kk

Vuokra-asuntoja Kangasalan keskustassa

Lisää kohde listalle ja hae
Loistavalla paikalla Kangasalan keskustassa sijaitsevasta Heikinkartanon vuokra-asunnoista on lyhyt matka palveluihin. Mm. Kangasala-talo, kirjasto, päivittäistavarakaupat ja uimahalli löytyvät kaikki 200 metrin etäisyydeltä.

Keittiön kaapistot ovat valkoiset ja välitasona on tyylikäs betoninharmaa laminaatti. Keittiön varustetasoon kuuluu astianpesukone. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Huonetilojen lattiamateriaalina on helppokäyttöinen harmaa, parkettikuosinen muovimatto.
Kylpyhuoneissa lattiat ovat harmaata laattaa ja seinät valkoista laattaa harmaalla tehosteseinällä. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys, jonka sähköistys on asunnon sähköstä. Jokaisessa kodissa on lasitettu parveke, joka antaa lisää neliöitä asumiseen suuren osan vuodesta. Suuressa osassa asuntoja on myös vaatehuone.
Talon alakerrasta löytyvät yhteissauna ja kuivaushuone. Kellarikerroksessa on huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä sisäänkäynti parkkihalliin. Pääsetkin autopaikaltasi säältä suojassa suoraan kotiovellesi. Sisäpihalla on talon ulkoiluvälinevaraston lisäksi katettu lukittava pyörävarasto (yhteinen naapuritaloyhtiön kanssa) ja leikkipiha.

Heikinkartanon kerrostalo on täysin savuton. Tupakointi on kiellettyä myös parvekkeilla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme. Autohallipaikat maksavat 90 euroa tai 80 euroa (tolpaton). Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa.

Asuntoihin on tulorajat. Katso tarkemmat rajat Asukasvalinta-linkin takaa.

Asunnon perustiedot

Talotyyppi Kerrostalo
Kerros 6 / 6
Huoneistotyyppi ja pinta-ala 2H + KT, 45.50 m²
Vapautuu ei vapaa
Vuokra 553,00 /kk
Vuokravakuus 553,00
Internetyhteys Telia 10/10 Ethernet
vesiennakko 18,00 /hlö/kk
Hissi Kyllä
Energiatehokkuusluokka C 2013
Lämmitys Kaukolämpö

Kuvia asunnosta ja kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Myllystenpohjantie 1, 36200 Kangasala
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2019
Asuntoja 87 kpl
Autopaikkoja 28 kpl
Antennijärjestelmä
Internetyhteys Telia 10/10 Ethernet
Omistaja YH-Tammi Oy
Kerroslukumäärä 6
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Kuivaushuone, Myös parvekkeella tupakointi kielletty.
Tupakointi Tupakointi sallittu vain merkityillä alueilla.
Lämmitys Kaukolämpö
Hae asuntoa
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.