Vernissaraitti 1, Epilä, TAMPERE Luhtitalo, 3H + K + S, 88.00 m², vuokra-asunto, 1 074,20 /kk

Vuokra-asunto rivi- tai luhtitalosta

Lisää kohde listalle ja hae
Vernissaraitti 1 sijaitsee Epilänharjun hyvien ulkoilumaastojen vieressä – sekä Pyhäjärvelle että Näsijärvelle on lyhyt matka. Lielahtikeskus on kolmen–neljän kilometrin automatkan päässä, Rahola-Pispalan terveysasemalle on matkaa alle kolme kilometriä. Vuonna 2001 rakennetuissa taloissa on 37 asuntoa yksiöistä kolmioihin. Ulkoalueet ovat vehreitä ja puistomaisia. Kiinteistö on päättyvän tien varrella, joten autoliikenne on rauhallista. Vuokra-asunnoissa on isot vaatehuoneet eli paljon säilytystilaa. Monella asunnolla on myös oma piha. Isoimmat asunnot ovat kaksikerroksisia. Autopaikkoja on 38. Kiinteistöistä löytyy irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. Lämmitysmuotona on kaukolämpö.

Julkiset kulkuyhteydet Vernissaraitilta ovat erinomaiset. Tampereen keskusta löytyy kuuden kilometrin päästä ja lähimpään kauppaan on matkaa vain 500 metriä. Harjun koulu ja Kaarilan koulu sijaitsevat alle kilometrin päässä.

Vesimaksu ja nettiyhteys kuuluvat vuokran hintaan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Taloyhtiössä on 38 autopaikkaa. Huomioithan, että Ara-rahoitteisten vuokra-asuntojemme asukasvalinnassa on rajoituksia.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Asunnon perustiedot

Talotyyppi Luhtitalo
Kerros 1 / 2
Huoneistotyyppi ja pinta-ala 3H + K + S, 88.00 m²
Vapautuu ei vapaa
Vuokra 1 074,20 /kk
Vuokravakuus 1 074,20
Internetyhteys Telia 10 VDSL2
Hissi Ei
Energiatehokkuusluokka E 2007
Lämmitys Kaukolämpö

Kuvia asunnosta ja kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Vernissaraitti 1, 33270 TAMPERE
Kiinteistötyyppi Luhtitalo
Rakennusvuosi 2001
Asuntoja 37 kpl
Autopaikkoja 38 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 10 VDSL2
Omistaja YH-Antura Oy
Kerroslukumäärä 2
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Kerhohuone, Ulkoiluvälinevarasto, Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö
Hae asuntoa
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.