Paraistentie 17 B, Keskusta, KAARINA Kerrostalo, 1H + TPK + S, 56.00 m², seniori, vuokra-asunto, 655,52 /kk

Ikäihmisille suunnattuja vuokra-asuntoja Kaarinassa

Lisää kohde listalle ja hae
Ikäihmisille suunnatuissa vuokra-asunnoissa korostuvat arjen mukavuus, turvallisuus ja asumisen helppous. Taloja yhdistävät yhteistilat, joissa voit nauttia saman henkisten naapureiden seurasta niin halutessasi. Viihtyisissä yhteistiloissa voit viettää aikaasi lukien ja televisiota katsellen. Olohuone ja keittiö ovat vuokrattavissasi juhlakäyttöön ja pitkän matkan vieraille on tarjolla omat makuutilat.

Vesiennakko on 20 eur/hlö/kk. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. 50 Mbit/s -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia. Myös lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme.

Pihassa on 28 lämpötolpallista autopaikkaa (15,-/kk) ja 1 inva- ja 1 vieraspaikka.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla. 1.8.2021 alkaen tupakointi on parvekkeilla kielletty järjestyssäännöillä.

Paraistentien asunnot ovat esteettömiä vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu 63-vuotta ja sitä vanhemmille asukkaille. Asukasvalinnassa huomioidaan hakijan/hakijoiden terveydentila, omaisuus ja tulot. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa selvitys terveydentilasta tai sosiaali- tai terveydenhuollon lausunto senioriasumisen tarpeesta. Liitteeksi tulee lisätä selvitys omaisuudesta ja tuloista (eläke/palkkatodistus, esitäytetty veroilmoitus viimeksi valmistuneesta verotuksesta). Mikäli hakijalla/hakijoilla on omaisuutta, tulee liitteeksi toimittaa esim. toimeksiantosopimus/kauppakirja, rahasto- tai osakesalkun arvo, tms. Kopiot liitteistä riittävät.

Apartments are accessible rental apartments, which are meant for tenants aged 63 and older. Tenant selection considers the health, assets, and income of the applicant(s). An account of the applicant(s) health or a statement from the social or health care services outlining the need for an apartment must be submitted with the application.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy

Asunnon perustiedot

Talotyyppi Kerrostalo
Kerros 4 / 7
Huoneistotyyppi ja pinta-ala 1H + TPK + S, 56.00 m²
Vapautuu ei vapaa
Vuokra 655,52 /kk
Vuokravakuus 655,52
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
vesiennakko 20,00 /hlö/kk
Hissi Kyllä
Energiatehokkuusluokka D 2013
Lämmitys Kaukolämpö

Kuvia asunnosta ja kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Paraistentie 17 B, 20780 KAARINA
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2013
Asuntoja 36 kpl
Autopaikkoja 28 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
Omistaja YH-Antura Oy
Kerroslukumäärä 7
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone, Apuvälinevarastotila
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö
Hae asuntoa
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.