Varusmestarintie 17 C, Runosmäki, Turku Kerrostalo, 3H + KT + S + P, 63.00 m², seniori, vuokra-asunto, 832,81 /kk

Vuokra-asuntoja ikäihmisille vehreässä Runosmäessä

Lisää kohde listalle ja hae
Turun Ajatar valmistui vuonna 2019 rauhalliselle paikalle Runosmäen kaupunginosaan. Kaikki arjen tärkeimmät palvelut ovat kävelymatkan päässä: ruokakaupat, kirjasto ja Runosmäen terveysasema. Runosmäki sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Turun keskustasta. Alueen kautta kulkevat myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet eri puolille kaupunkia.

Kahdeksankerroksisessa Ajattaressa on yhteensä 73 vuokra-asuntoa. Vaihtoehtoja löytyy 29 neliön yksiöistä 63 neliön kolmioon. Ilmeeltään ajattomien pintamateriaalien värisävyt vaihtelevat valkoisesta vaaleanharmaaseen. Helppohoitoinen tammilaminaattilattia viimeistelee kodin leppoisan ilmeen. Kodinkoneet on valittu siten, että ne ovat paitsi laadukkaita myös helppokäyttöisiä. Liedessä on automaattinen virrankatkaisu ja asunnoissa automaattinen sprinklausjärjestelmä. Asunnoissa on astianpesukone, keraaminen liesitaso ja kalusteuuni sekä jää-/pakastinkaappi.

Ajatar on yhteisiä tiloja myöten suunniteltu hyvään arkeen ja asukkaiden rentoon yhdessäoloon. Leveillä ja esteettömillä käytävillä on turvallista liikkua ja ulko-ovet aukeavat sähköavusteisesti. Ulkoilu- ja apuvälinevälinevaraston yhteydessä on apuvälineiden pesupiste. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät lisäksi sauna ja pesula, kuivaushuone sekä keittiöllinen yhteistila, jossa kokoontuvat niin ompelukerhot kuin peliporukatkin. Taloyhtiölle kuuluu yhteensä 19 lämmityspistorasiallista autopaikkaa (30,-/kk).

Tämä kohde on täysin savuton, tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Vesiennakko on 20 €/hlö/kk.Tasaus tehdään kerran vuodessa. Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s -nettiyhteys. Vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Asunnot on suunnattu ikäihmisille. Huomioithan, että Ara-rahoitteisten vuokra-asuntojemme asukasvalinnassa on rajoituksia.

The rental apartments are designed for seniors who wish to live safely and independently in their own home.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy

Asunnon perustiedot

Talotyyppi Kerrostalo
Kerros 7 / 8
Huoneistotyyppi ja pinta-ala 3H + KT + S + P, 63.00 m²
Vapautuu ei vapaa
Vuokra 832,81 /kk
Vuokravakuus 832,81
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
vesiennakko 20,00 /hlö/kk
Hissi Kyllä
Energiatehokkuusluokka C 2013
Lämmitys Kaukolämpö

Kuvia asunnosta ja kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Varusmestarintie 17 C, 20360 Turku
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2019
Asuntoja 73 kpl
Autopaikkoja 19 kpl
Antennijärjestelmä Sonera Kaapeli-Tv
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
Omistaja YH-Antura Oy
Kerroslukumäärä 8
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Kerhohuone, Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone, Tontin väestönsuojat sijaitsevat taloissa A ja B
Tupakointi Tupakointi sallittu vain merkityillä alueilla
Lämmitys Kaukolämpö

Samankaltaisia asuntoja sinulle

Seniori vuokra-asunto
2H + KK 59,5 m2

Vuokra 803,03 €

  • Vapautuu: heti vapaa
  • Asukasvalinta: kyllä
Keskustan alue Helsinginkatu 13 A-B, 20500, TURKU
Seniori vuokra-asunto
2H + KK 53,5 m2

Vuokra 817,91 €

  • Vapautuu: heti vapaa
  • Asukasvalinta: kyllä
Keskustan alue Helsinginkatu 13 A-B, 20500, TURKU
Hae asuntoa
0 kohdetta listalla