Aavankatu 2 AB, Keskusta, Lempäälä

Turvallinen ja nykyaikainen vuokra-asunto ikääntyville Lempäälän keskustassa

Lempäälän Aavankadun vuokra-asunnot tarjoavat turvallista, itsenäistä ja käytännöllistä asumista aivan Lempäälän uudistuvan keskustan tuntumassa.

Huoneistoissa on vakiona mm. astianpesukone, keraaminen turvaliesi ja vinyylilattiat ja sälekaihtimet. Parvekkeissa on lasitukset. Laatoitetuissa kylpyhuoneissa on tukikahvallinen allas ja korotettu wc-istuin.

Kohde on savuton, joten tupakointi on kielletty rakennusten sisätiloissa ja parvekkeilla. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Huomioithan, että Ara-rahoitteisten vuokra-asuntojemme asukasvalinnassa on rajoituksia. Vesimaksuennakko 17,00 eur/hlö/kk. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenmittauksen mukaan. Vuokraan sisältyy 10 Mbps:n laajakaistayhteys.

The rental apartments are designed for seniors who wish to live safely and independently in their own home.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 010 227 3000. Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %).

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Aavankatu 2 AB, 37500 Lempäälä
Rakennusvuosi 2018
Asuntoja 63 kpl
Autopaikkoja 16 kpl
Antennijärjestelmä Elisa Kaapeli
Internetyhteys Elisa 10 Ethernet
Omistaja YH-Antura Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Kerhohuone, Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone
Tupakointi Tupakointi sallittu vain merkityillä alueilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.