Metsä-Purrankatu 1 ja 3, Välimaa, NOKIA

Asumisoikeusasuntoja Nokian Välimaalla

Metsä-Purrankatu 1–3 kodit ovat yksikerroksisia asumisoikeusasuntoja. Ajanmukaisesti varustettuja asuntoja on kaikkiaan 29. Oma pieni piha, reilut varastotilat, luonnonläheinen ja mukavan väljästi rakennettu ympäristö sekä erinomaiset ulkoilumaastot ovat tärkeä osa Metsä-Purrankatu 1–3 viihtyisää yleisilmettä. Järvi sijaitsee myös lähettyvillä, vain muutaman kilometrin päässä.

Tilavat kaksiot, kolmiot ja neliöt on varusteltu niin pienen kuin suuremmankin perheen tarpeeseen. Jokaisessa asunnossa on oma sauna.

Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme. Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla ja terasseilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 010 227 3000. Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %).

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Metsä-Purrankatu 1 ja 3, 37150 NOKIA
Rakennusvuosi 2012
Asuntoja 29 kpl
Autopaikkoja 58 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Elisa 10 Ethernet
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.