Selininranta 1, Pereenranta, PIRKKALA

Leppoista elämää asumisoikeusasunnoissa Pirkkalassa

Selininranta 1 koostuu kahdesta viisikerroksisesta kerrostalosta, joissa on yhteensä 64 saunallista asumisoikeusasuntoa. Talot sijaitsevat lähellä Kauppakeskus Veskaa Pyhäjärven tuntumassa hyvien liikuntamahdollisuuksien lähellä. Asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat ja laatoitetut pesutilat. Molemmissa taloissa on kuivaushuone, A-talossa lisäksi pesutupa sekä suurin osa huoneistokohtaisista irtaimistovarastoista. Tolpallisia autopaikkoja on 65 kappaletta, 15 €/kk.
Vesiennakko 20 eur/kk/hlö, tasaus mittauksen mukaan. 50 MT -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme.
• Huomioithan nämä:
- Tarvitset hakemusta varten järjestysnumeron kunnasta, josta haet asuntoa. Asuntoa tarjotaan numerojärjestyksen mukaan.
- tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.
Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi ja järjestysnumeroasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olet saanut tarjouksen. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta.
Tätä asuntoa välittää YH Kodit Oy.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Selininranta 1, 33950 PIRKKALA
Rakennusvuosi 2010
Asuntoja 64 kpl
Autopaikkoja 82 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Kerhohuone, Pesutupa, Kuivaushuone, Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla