Nuolikuja 1, Killo, PIRKKALA

Pirkkalassa rauhallinen kerrostalovuokra-asunto koko perheelle

Nuolikuja 1:ssa sijaitseva vuokrakohde tarjoaa kauniin kodin yksin, kaksin tai perheen parissa asumiseen. 48 vuokra-asuntoa monenlaiseen tarpeeseen, aina tilavista yksiöistä kotoisiin neljän huoneen perheasuntoihin. Toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat rakennusmateriaalit: lattiat ovat laminaattia ja kosteat tilat laattaa. Kodeissa kaapeli- ja valokuituverkko. Lasitetut parvekkeet ja viihtyisä yhteinen piha-alue antavat hyvät puitteet nauttia ulkoilmasta.

Lenkkipolut ja hyvät palvelut ovat lähellä. Lapsiystävällinen alue - päiväkoti ja koulu välittömässä läheisyydessä. Nuolikuja 1 on täysin savuton kohde, tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Pirkkalan keskustaan on 3 kilometriä.

Huomioithan, että Ara-rahoitteisten vuokra-asuntojemme asukasvalinnassa on rajoituksia. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Nuolikuja 1, 33950 PIRKKALA
Rakennusvuosi 2014
Asuntoja 48 kpl
Autopaikkoja 69 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 10 VDSL2
Omistaja YH-Antura Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone, Ulkoiluvälinevarasto
Savuton talo tupakointi kielletty.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.