Takamaanrinne 20 ja 22, Vuores, Tampere

Takamaanrinne 20—22. Vuores on asuinpaikka, jossa yhdistyvät mielenkiintoinen arkkitehtuuri, upea luonto sekä monipuoliset palvelut ja liikuntamahdollisuudet. Pikkukaupunkimaisista puitteista löytyvät koulu, päiväkoti ja neuvola sekä iso liuta palveluja ravintoloista kivijalkakauppoihin.
Takamaanrinteen kaksi tummanpuhuvaa ja kulmiltaan ilmeikästä taloa kätkevät sisäänsä yhteensä 56 vuokra-asuntoa. Kaikki asuinneliöt on otettu tehokkaasti hyötykäyttöön, jolloin myös tilan tuntu korostuu. Taloissa ei ole asuntosaunoja, vaan yhteissaunat vilvoitustiloineen. Asunnot ovat nykyaikaisesti varustettu: mm. astianpesukone, kalusteuuni sekä huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.

Miltei jokaisessa vuokrakodissa keittiö yhdistyy olohuoneeseen muodostaen ehjän ja valoisan kodin keskipisteen. Uuden kodin vaaleat pintamateriaalit ja kauniin sävyiset tehosteseinät antavat selkeät raamit erilaisille sisustustyyleille. Talot sijoittuvat puistomaiseen ympäristöönsä rinnakkain siten, että niiden väliin jää yhteinen oleskelupiha leikkialueineen. Molempien talojen tonteilta löytyy paikoitusalue, joissa molemmissa on yli 20 lämmityspistokkeilla varustettua paikkaa.
Tämä kohde on täysin savuton, tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa.
Asuntoihin on tulorajat.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Takamaanrinne 20 ja 22, 33870 Tampere
Rakennusvuosi 2020
Asuntoja 56 kpl
Autopaikkoja 44 kpl
Antennijärjestelmä Yhteisantennijärjestelmä
Internetyhteys DNA
Omistaja YH-Tammi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Kuivaushuone
Savuton talo Tupakointi sallittu vain merkityillä alueilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.