Koivikkomäenkatu 2, Vuores, TAMPERE

Kerrostalovuokra-asuntoja Vuoreksessa

Vuoreksen alue sijaitsee vesistöjen ja metsien keskellä Etelä-Tampereella. Moderni ja omaleimainen ”pikkukaupunki” ihastuttaa julkisilla taideteoksillaan ja arkkitehtuurillaan. Alueelta löytyvät koulu ja päiväkoti sekä päivittäistavarakaupat. Vuores-talossa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden ja ulkoilmaihmiselle löytyvät luonto- ja lenkkipolut, ladut ja pyörätiet läheltä. Energiatehokkuus ja ekologisuus ovat myös osa Vuoreksen elämää ja alueella on mm. ekotehokas jätteiden imukeräys.

Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma pihaterassi ja ylempien kerrosten asuntoihin kuuluu lasitettu parveke tuomaan lisämukavuutta asumiseen. Asunnoissa on laadukkaat materiaalit mm. astianpesukone, keraaminen induktioliesi, sälekaihtimet, laminaattilattiat sekä laatoitetut kylpyhuoneet.
Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät huoneistokohtaiset varastot sekä ulkoiluvälinevarastot, kerhohuone, yhteissauna ja kuivaustila. Sisäpihalta löytyvät myös lisää lukittavia pyöräsuojia.

Tämä on täysin savuton kohde, tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Veden tasauslaskutus tehdään vähintään kerran vuodessa. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 010 227 3000. Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %).

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Koivikkomäenkatu 2, 33870 TAMPERE
Rakennusvuosi 2017
Asuntoja 75 kpl
Autopaikkoja 53 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Lounea 100 Ethernet
Omistaja YH-Priimus Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Kerhohuone, Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone, Lastenvaunuvarastot
Tupakointi Tupakointi sallittu vain merkityillä alueilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.