Aihkinkatu 1, Vuores, Tampere

Vuokrakoti Vuoreksen Isokuusesta

Vuoreksen uuteen puukaupunginosaan Isokuuseen valmistuu talvella 2022 kaksi viisi-kerroksista kerrostaloa. Asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöistä 76 neliön nelikoihin.

Keittiössä on keraaminen liesi, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Keittiön kaapit ovat valkoiset ja tasona tammisävyinen laminaatti. Huoneiston lattiat ovat kestävää vinyylilankkua. Kylpyhuoneessa on tyylikäs, harmaa laatoitettu tehosteseinä. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Jokaisessa asunnossa on oma, lasitettu parveke.
Jokaiseen huoneistoon kuuluu tilava irtaimistovarasto. A-talon alakerrasta löydät myös pesulan ja kuivaushuoneen. Viihtyisä yhteissauna sijaitsee piharakennuksessa.
Vuoreksen Puistokadulta kulkee bussi keskustaan ja Hervannan suuntaan. Vieressä on myös Ilveksen jalkapallokenttä. Lähikauppa löytyy noin kilometrin kävelymatkan päästä.
Tämä kohde on täysin savuton, tupakointi sallittu vain erikseen merkityllä paikalla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Laajakaistayhteys (100Mbt) sisältyy vuokraan.
Autokatospaikka 35 €/kk, autohallipaikka 45 €/k

Asuntoihin on tulorajat. Asukasvalintaa teemme hakemusten perusteella.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Aihkinkatu 1, 33870 Tampere
Rakennusvuosi 2022
Asuntoja 62 kpl
Autopaikkoja 32 kpl
Antennijärjestelmä Yhteisantennijärjestelmä
Internetyhteys Lounea 100 Ethernet
Omistaja YH-Tammi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone
Tupakointi Tupakointi kielletty.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.