Penttilänkatu 12-14, Veisu, TAMPERE

Tilavia asumisoikeusasuntoja Tampereen Veisussa

Penttilänkatu 12:n rivitaloyhtiö tarjoaa tilavia koteja aina reilun kokoisista yksiöistä yli sadan neliön kuuden huoneen asumisoikeusasuntoihin. Suositulle asuinalueelle vuonna 1998 rakennettuun taloyhtiöön kuuluu 37 asumisoikeusasuntoa, jotka ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita, sekä neljän, viiden ja jopa kuuden huoneen asuntoja. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma sauna ja suojaisa piha.

Hyvät ulkoilumaastot ja ympäröivät palvelut - kuten Turtolan ja Hervannan kauppakeskukset - ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kodistasi. Veisun lapsiystävällisiin lähipalveluihin kuuluvat päiväkoti ja koulu. Pääset liikkumaan kätevästi joukkoliikenteen avulla ja omalla pyörälläsi tai autollasi. Viihtyisän tilavaa asumista Veisussa!

Vesimaksu 20 eur/kk/hlö. 50 MT -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta. Autopaikkoja on 37.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla ja terasseilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Penttilänkatu 12-14, 33820 TAMPERE
Rakennusvuosi 1998
Asuntoja 37 kpl
Autopaikkoja 37 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 VDSL2
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.