Pikkupiiankatu 3, Linnainmaa, TAMPERE

Asumisoikeusasuntoja vehreässä ympäristössä

Vaalea ja kodikas Pikkupiiankatu 3 on kolmesta pienkerrostalosta muodostuva viihtyisä taloyhtiö ja tarjoaa laajan valikoiman asumisoikeusasuntoja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vuonna 1993 rakennettuun taloyhtiöön kuuluu 45 saunallista asumisoikeusasuntoa, jotka ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Tilavat ja parvekkeelliset kodit palvelevat kaikkia ikään ja perheen kokoon katsomatta. Asuinalue on vehreä ja rauhallinen.

Aivan taloyhtiön vierestä löydät kattavat palvelut Linnainmaan kauppakeskittymästä ja pääset kulkemaan myös joukkoliikenteessä hyvin suoraan keskustaan. Linnainmaa kasvattaa suosiotaan hyvänä asuinalueena. Tule viihtymään vaivattomasti palvelukeskeiseen ja rauhalliseen kotiisi! Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 010 227 3000. Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %).

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Pikkupiiankatu 3, 33580 TAMPERE
Rakennusvuosi 1993
Asuntoja 45 kpl
Autopaikkoja 38 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 VDSL2
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.