Suolaniityntie 9-13, Asuntila, YLÖJÄRVI

Viehättävä rivitalovuokra-asunto lapsiystävälliseltä alueelta

Suolaniityntie 9-13 rivitaloyhtiön vuokra-asunnot ovat tutustumisen arvoisia monipuolisella kotivalikoimallaan ja viihtyisällä asuinympäristöllään aivan vesistön tuntumassa.
Rivitaloyhtiö Suolaniityntie 9-13 tarjoaa laadukkaita vuokra-asuntoja aina kaksioista neljän huoneen perheasuntoihin. Rivitaloyhtiö valmistui vuonna 2000 ja sijaitsee luonnonläheisellä sekä rauhallisella alueella, pihapiiristä löytyy leikkipuisto. Palvelutkaan eivät ole kaukana. Jokaisessa kodissa on oma sauna ja suojaisa pieni takapiha. Kodeissa on toimivat pohjaratkaisut ja säilytystilaa riittää, käytettävissäsi on esimerkiksi kylmäsäilytystilat sekä ulkovälinevarasto. Taloyhtiössä on 23 autopaikkaa.

Vesi ja 10 MT -nettiyhteys sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.

Huomioithan nämä:
• Asukasvalinnassa on rajoituksia. Asukkaat valitaan hakemuksessa ilmoitetun asunnon tarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella.
• tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.
• tarkastamme luottotietosi. Asumiseen liittyvät maksuhäiriöt saattavat vaikuttaa asunnon saamiseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Suolaniityntie 9-13, 33480 YLÖJÄRVI
Rakennusvuosi 2000
Asuntoja 17 kpl
Autopaikkoja 23 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Elisa 10 Kaapelimodeemi
Omistaja YH-Antura Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Maalämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla