Siironmaantie 1, Veittijärvi, YLÖJÄRVI

Paritaloasumisoikeusasunnot Ylöjärvellä

Siironmaantie 1:n paritalokohde tarjoaa 10 tilavaa asumisoikeusasuntoa kolmen tai neljän huoneen vaihtoehdoilla. Vuonna 1996 valmistunut taloyhtiö tarjoaa ihanteelliset puitteet lapsiperheille, oma pihapiiri on suojaisa - leikkitilaa ja vehreitä maastoja riittää. Autopaikkoja on 10 kpl.

Jokainen koti on valoisa ja reilun kokoinen, sekä pohjaratkaisultaan huolella suunniteltu palvelemaan hyvin asukkaiden tarpeita. Siironmaantien välittömässä läheisyydessä sijaitsee päiväkoti, koulu ja päivittäistavarakauppa. Kauppakeskus Elo ovat reilun neljän kilometrin päässä. Laajat mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Ylöjärven lenkkeilymaastot, hiihtoladut ja uimarannat ovat lähistöllä. Sujuvat kulkuyhteydet tarjoaa Uusi-Kuruntie.

Vesimaksu 20 eur/kk/hlö. 10 MT -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta.

• Huomioithan nämä:
- Tarvitset hakemusta varten järjestysnumeron kunnasta, josta haet asuntoa. Asuntoa tarjotaan numerojärjestyksen mukaan.
- tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi ja järjestysnumeroasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Siironmaantie 1, 33480 YLÖJÄRVI
Rakennusvuosi 1996
Asuntoja 10 kpl
Autopaikkoja 15 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Elisa 10 VDSL2
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Askarteluhuone, Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Maalämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla