Oppipojantie 1-3, Haavisto, YLÖJÄRVI

Ylöjärven Haaviston alueella tilavia paritaloasuntoja asumisoikeusasuntoina

Vaalea Oppipojantie 1-3 on kaunis paritaloyhtiö Haaviston kaupunginosassa. Mukavan väljä paritaloasuminen onnistuu hyvin rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella. Alue tarjoaa useita vapaa-ajan virikkeitä, lähellä lenkkeilymaastot, uimaranta ja hiihtoladut.
Vuonna 2001 rakennettu taloyhtiö koostuu neljästä paritalosta, joiden asumisoikeusasunnot ovat kaikki samankokoisia neljän huoneen ja keittiön perheasuntoja. Kohteessa yksi paritalo on sijoitettu rinteeseen ja on kahdessa eri tasossa. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma sauna ja pieni viihtyisä piha-alue. Tilavat kodit ovat kooltaan 95 neliömetriä ja soveltuvat pohjaratkaisultaan hyvin perheen kanssa asumiseen. Palvelut ovat lähellä, kilometrin päässä ovat kirjasto ja ruokakauppa. Elon kauppakeskus on 1,5 kilometrin päässä. Tehokkaat kulkuyhteydet keskustaan tai Tampereelle tarjoaa Uusi-Kuruntie, pääset kätevästi liikkumaan esimerkiksi bussilla.

Asunnossa on sähkölämmitys, joka tulee asukkaan maksettavaksi.

Vesimaksu 17 eur/hlö/kk. 10 MT -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta.

Huomioithan nämä:
- Tarvitset hakemusta varten järjestysnumeron kunnasta, josta haet asuntoa. Asuntoa tarjotaan numerojärjestyksen mukaan.
- tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi ja järjestysnumeroasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Oppipojantie 1-3, 33480 YLÖJÄRVI
Rakennusvuosi 2001
Asuntoja 8 kpl
Autopaikkoja kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Elisa 10 Kaapelimodeemi
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Suorasähkö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla