Vaakonraitti 5, Hyhky, TAMPERE

Haapalinnan asumisoikeusasunnot

Vaakonraitti 5 on seitsemänkerroksinen kerrostalo, jossa on 28 saunallista asumisoikeusasuntoa kaksioista nelikoihin. Muutaman minuutin kävelymatkan päästä löydät päiväkodin, koulun ja ruokakauppoja. Taloyhtiön piha-alue on viihtyisä ja perheen pienimmätkin nauttivat suojaisasta alueesta. Hyvät kulkuyhteydet Pispalan valtatien varresta. Näsijärven ja Pyhäjärven välissä olevalla viihtyisällä alueella löytyy valinnanvaraa ulkoilumaastoista. Yhtiössä on tehty 2016 vesijohtoverkoston uusiminen. Vuoden 2023 aikana tehtävän julkisivuremontin yhteydessä asennetaan Lumon parvekelasit pois lukien maantasoasunnon. Jokaisella asunnolla on huoneistokohtainen irtaimistovarastotila. Tolpallisia autopaikkoja on tontilla yhteensä 23, 15 €/kk.
Vesimaksu 20 eur/kk/hlö. 50 MT -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme.
Huomioithan nämä:
- Tarvitset hakemusta varten järjestysnumeron ARAsta, https://hakija.aso.fi/kirjaudu. Asuntoa tarjotaan numerojärjestyksen mukaan.
- tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.
Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi ja järjestysnumeroasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olet saanut tarjouksen. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta.
Tätä asuntoa välittää YH Kodit Oy.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Vaakonraitti 5, 33270 TAMPERE
Rakennusvuosi 1997
Asuntoja 28 kpl
Autopaikkoja 23 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 VDSL2
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla