Tapettikatu 13, Epilä, TAMPERE

Monipuoliset vuokra-asunnot omalla saunalla Epilässä

Saunallisia vuokra-asuntoja Tampereen Epilässä
Tapettikadun vuokra-asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kohteen vieressä sijaitsee myös Tohlopin järven vehreät lenkkeilytiet. Lähipalveluihin kuuluu ruokakauppa, koulu ja päiväkoti. Tapettikadun kerrostalossa asuntoja on yksiöistä neljänhuoneen perheasuntoihin ja jokaisessa asunnossa on oma sauna ja parveke. Taloyhtiössä on pesula, kuivaushuone sekä kerhohuone. Lisäksi käytössä on asuntokohtainen irtaimistovarasto sekä yhteinen ulkoiluvarasto. Lämpötolpalliset autopaikat 41 kpl sijaitsevat pihalla (15 eur/kk, katospaikka 25 eur/kk).
Vesi ja 50 MT -nettiyhteys sisältyvät vuokran hintaan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.
Huomioithan nämä:
• Asukasvalinnassa on rajoituksia. Asukkaat valitaan hakemuksessa ilmoitetun asunnon tarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella.
• tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.
• tarkastamme luottotietosi. Asumiseen liittyvät maksuhäiriöt saattavat vaikuttaa asunnon saamiseen.


Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.
Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Tapettikatu 13, 33270 TAMPERE
Rakennusvuosi 1998
Asuntoja 52 kpl
Autopaikkoja 43 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 VDSL2
Omistaja YH-Antura Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Kerhohuone, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Kuivaushuone, Ulkoiluvälinevarasto
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.