Rantatie 1, Nuorikkala, RAISIO

Viihtyisä koti Raision Rantapuistosta

Vuonna 2008 valmistuneen rivitalohuoneistot ovat kolmen, neljän ja viiden huoneen vuokra-asuntoja, joihin sopivat kaikenkokoiset ruokakunnat. Kaksikerroksisten huoneistojen lattiapinnat ovat tammiparkettia, kosteissa tiloissa laatta. Kaikissa asunnoissa on kätevä kodinhoitohuone heti sisäänkäynnin vieressä ja oma sauna. Keittiössä on vakiovarusteena astianpesukone. Auton saat kätevästi lämmityspistokkeella varustettuun autokatokseen. Ulkovarasto on asunnon sisäänkäynnin vieressä.

Raision Rantapuisto yhdistää parhaalla mahdollisella tavalla elämän luonnonrauhassa, mutta kuitenkin kätevän lähellä suurempien asutuskeskusten palveluita.

Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 010 227 3700. Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %).

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Rantatie 1, 21200 RAISIO
Rakennusvuosi 2008
Asuntoja 18 kpl
Autopaikkoja 32 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys DNA 10 VDSL2
Omistaja YH-Priimus Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Myös lämminhäkkikomerot kaikilla asunnoilla
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.