Skanssinkatu 22, Skanssi, Turku

Viihtyisiä vuokra-asuntoja Turun Skanssissa

Turun Skanssin uusien kotien kortteleista rakentuu monimuotoinen ja arkkitehtuuriltaan ilmeikäs keskittymä korttelipihoineen ja puistoalueineen. Täällä Turun ydinkeskustan vilkas elämä siintää vain neljän kilometrin päässä, mutta voit milloin tahansa rauhoittua vehreän luonnon ääreen. Lähellä sijaitseva ostoskeskus tarjoilee monipuoliset palvelut, kun mielit ostoksille tai kahvittelemaan. 10-kerroksisessa kerrostalossa on yhteensä 71 vuokra-asuntoa 28,5 m² yksiöistä 65,5 m² kolmen huoneen koteihin.
Alimmasta kerroksesta löytyy saunaosasto, joka on kaikkien asukkaiden käytössä. Samaan kerrokseen sijoittuvat myös muut arkea helpottavat yhteistilat: kuivaushuone, huoneistokohtaiset varastot ja ulkoiluvälinevarasto.

Skanssin Torni sijaitsee asuinkorttelissa, jonka keskellä on kaikkien taloyhtiöiden yhteinen sisäpiha-alue leikki- ja istuskelupaikkoineen. Pihakannen alta löytyvä autohalli on niin ikään yhteinen naapuritalojen kanssa. Autohallipaikkoja on 35 kpl ja niiden vuokra on 45€/kk.

Tämä kohde on täysin savuton, tupakointi sallittu vain erikseen merkityllä paikalla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana. Tarkastamme luottotietosi. Asumiseen liittyvät maksuhäiriöt saattavat vaikuttaa asunnon saamiseen. Vesiennakko on 20 eur/hlö/kk ja tasaus tehdään huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan vähintään kerran vuodessa. 50Mbit/s nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Asuntoihin on tulorajat, esim. 1 hengen talouden maksimi bruttotulo 3540 €/kk

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Skanssinkatu 22, 20730 Turku
Rakennusvuosi 2019
Asuntoja 71 kpl
Autopaikkoja 35 kpl
Antennijärjestelmä Yhteisantennijärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
Omistaja YH-Tammi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Kuivaushuone, Väestönsuojatilat ovat viereisen asuinrakennuksen väestönsuojassa.
Tupakointi Tupakointi sallittu vain merkityillä alueilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla