Helsinginkatu 13 A-B, Keskustan alue, TURKU

Vuokra-asuntoja ikäihmisille Turun Aurajoen tuntumassa

Laadukkaat yksiöt, kaksiot ja kolmiot sijaitsevat pääosin kerroksissa 4-8. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee upea yhteinen saunatila, jonka terassilla voit ihastella kaupunkia ja mahtavia näköaloja. Taloyhtiössä on kuntosali ja oleskelutila Messi jossa voit rentoutua lukemalla lehtiä, seurustelemalla muiden asukkaiden kanssa tai käyttämällä yhteistä tietokonetta.

Kotisi vuokraan sisältyy 50 Mbit/s-nettiyhteys. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Vesiennakko on 20 €/hlö/kk.Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Helsinginkadun asunnot ovat esteettömiä vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu 63-vuotta ja sitä vanhemmille asukkaille. Asukasvalinnassa huomioidaan hakijan/hakijoiden terveydentila, omaisuus ja tulot. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa selvitys terveydentilasta tai sosiaali- tai terveydenhuollon lausunto senioriasumisen tarpeesta. Liitteeksi tulee lisätä selvitys omaisuudesta ja tuloista sekä omaisuuden käyvästä arvosta ja veloista. Mikäli hakijalla/hakijoilla on omaisuutta, tulee liitteeksi toimittaa esim. toimeksiantosopimus/kauppakirja, rahasto- tai osakesalkun arvo, tms. Kopiot liitteistä riittävät.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Apartments are accessible rental apartments, which are meant for tenants aged 63 and older. Tenant selection considers the health, assets, and income of the applicant(s). An account of the applicant(s) health or a statement from the social or health care services outlining the need for an apartment must be submitted with the application.

Suoritamme kohteessa saunaosaston terassin sekä pihapatioiden puuosien uusinnan keväällä/kesällä 2023.

Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Helsinginkatu 13 A-B, 20500 TURKU
Rakennusvuosi 2012
Asuntoja 100 kpl
Autopaikkoja 52 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
Omistaja YH-Antura Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone
Tupakointi Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla