Gränsbackankuja 5, Länsikeskuksen alue, Turku

Viihtyisiä seniorivuokra-asuntoja Turun Suikkilassa

Turun Suikkilassa sijaitsee kaksi seniori vuokrakerrostaloa. 6- ja 7-kerroksisten talojen asuntojen koot vaihtelevat 29,0 m² yksiöistä 63 m² saunallisiin kolmioihin.
Taloissa on yhteensä 118 vuokra-asuntoa.

Kylpyhuoneen seiniin on mahdollista asentaa tukikahvoja liikkumisen helpottamiseksi. Märkätiloissa on sähköinen lattialämmitys (sähköiset lattialämmöt ovat kiinteistön mittauksessa). Lähes jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Tiskikoneet, automaattisella virrankatkaisulla varustetut liedet ja sälekaihtimet helpottavat arkea. Asunnoissa on oviketju tuomassa turvaa ja ulko-ovet aukeavat sähköavusteisesti.
Talot sijaitsevat Länsikeskuksen palveluiden vieressä ja myös mukavat lenkkimaastot löytyvät lähialueelta.

Taloja yhdistää yhteinen käytävä, josta löytyvät myös yhteiset tilat: saunat, kuivaushuone, pyykkitupa sekä yhteinen oleskelutila, jossa voi tavata muita talon asukkaita. Sisäpihan suunnittelussa on otettu huomioon myös yhteiset oleskeluhetket. Asunnot on suunnattu ikäihmisille, yhden asunnossa asuvan tulee olla vähintään 55-vuotta.
Autopaikkoja kohteessa on 53 kpl joista katospaikkoja on 18 kpl (70eur/kk) ja sähkötolpallisia pihapaikkoja on 35 kpl (30 eur/kk).
Vesiennakko 20 €/hlö/kk ja tasauslasku tulee mittareiden mukaan vähintään kerran vuodessa. 50 Mt -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.The apartments are for people aged 55 and over.

Huomioithan nämä:
- tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

- tarkastamme luottotietosi. Asumiseen liittyvät maksuhäiriöt saattavat vaikuttaa asunnon saamiseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.
Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Gränsbackankuja 5, 20320 Turku
Rakennusvuosi 2019
Asuntoja 118 kpl
Autopaikkoja kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50
Omistaja YH-Priimus Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Pesutupa, Sauna, Kuivaushuone
Tupakointi Tupakointi sallittu vain merkityillä alueilla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla