Metallikatu 9, Pansio, TURKU

Kauniita, puuverhoiltuja asumisoikeusasuntoja Turun Pansiossa

Metallikatu 9 asumisoikeuskohde koostuu puuverhoillusta paritaloista, joissa on yhteensä 22 asuntoa. Asunnot ovat saunallisia kolmioita tai neliöitä. Jokaiseen kotiin kuuluu ikioma laatoitettu ja osittain katettu ulko-oleskelualue, autokatos ja lämmin häkkikomero sekä erillinen kylmä varastotila. Rauhallinen alue sopii hyvin monelle, myös lapsiperheille.
Alueelta on hyvät kulkuyhteydet Turun keskustaan. Merenrantaan pääsee kävelylle ja muutenkin hyvät lenkkimaastot lähellä. Pyörällä hurauttaa vaikka Ruissalon Kansanpuistoon hetkessä. Autokatoksia on 22 kpl ja 1 katospaikka kuuluu asuntoon. Pihapaikkoja on 18 kpl ja ne ovat vapaasti kaikkien käytössä.
Keväällä/Kesällä 2023 julkisivun ja piha-aitojen kunnostustyö. Suoritetaan puu osien maalaukset nostolava-autolla.

Vesiennakko on 20 eur/hlö/kk ja tasaus tehdään huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. 50 MT -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta.

• Huomioithan nämä:
- Tarvitset hakemusta varten järjestysnumeron kunnasta, josta haet asuntoa. Asuntoa tarjotaan numerojärjestyksen mukaan.
-Tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella, tupakointi sallittu vain erikseen merkityllä paikalla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi ja järjestysnumeroasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.
Tätä asuntoa välittää YH Kodit Oy.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Metallikatu 9, 20240 TURKU
Rakennusvuosi 2010
Asuntoja 22 kpl
Autopaikkoja 40 kpl
Antennijärjestelmä Kaapelitelevisiojärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
Omistaja YH-Asumisoikeus Länsi Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat
Tupakointi Tupakointi on kielletty asunnossa, asuntopihoilla ja myös parvekkeella, tupakointi sallittu vain erikseen merkityllä paikalla.
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla