Tiililinnankatu 4, Keskustan alue, Turku

Ihastuttavia vuokra-asuntoja Turun Kakolanmäellä

Tiililinnankatu 4A kohoaa rinteeseen rakentuvan korttelin keskiöön. Rakennuksen julkisivu suuntaa vanhan vankilan muureille, kun taas puistomaisen sisäpihan puolella voi aistia Aurajoen läheisyyden. Kaikissa korttelipihalle avautuvissa kodeissa sekä Kakolanmäen puoleen avautuvissa kulmahuoneistoissa on lasitettu parveke

Jokaisen asunnon keittiössä on tyylikkäät kiintokalusteet ja tilavaraus mikroaaltouunille. Lisäksi sen perusvarusteluun kuuluvat muassa astianpesukone, keraaminen keittotaso ja kylmälaitteet. Kaikkialla kodissa aina märkätiloja myöten on vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntoon kuuluva irtaimistovarasto sekä taloyhtiön kuivaushuone helpottavat asumisen arkea.

Taloyhtiölle on varattu yhteensä 26 autohallipaikkaa korttelin alle sijoittuvasta autohallista. Autohallipaikka 90 eur/kk.

Kohde on savuton, tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Tiililinnankatu 4, 20100 Turku
Rakennusvuosi 2022
Asuntoja 50 kpl
Autopaikkoja 26 kpl
Antennijärjestelmä
Internetyhteys Telia 50 Ethernet
Omistaja YH-Priimus Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Ulkoiluvälinevarasto, Kuivaushuone
Tupakointi Tupakointi kielletty.

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.