Fleminginkatu 8, Linnanfältti, TURKU

Vuokra-asuntoja Turun Linnanfältin puukaupunginosassa

Turun Linnanfältin uudessa puukaupunginosassa valmistui keväällä 2019 YH Kotien ensimmäinen puukerrostalo ja ensimmäinen puukaupunkiin Aran tukemana tuotantona valmistuva puukerrostalo.

Fleminginkatu 8 asuntojen koot vaihtelevat 24 neliön yksiöistä 64,5 neliön kolmioihin. Asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke. Kylpyhuoneet ovat laatoitetut, asuinhuoneissa on laminaattilattiat sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Keittiöissä ovat laadukkaat varusteet mm. kalusteuuni ja liesitaso sekä astianpesukone. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Rakennus on varustettu automaattisella sammutuslaitteistolla. Autot ajetaan maan alle pysäköintihalliin.

Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan ja tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme. Kohde on täysin savuton. Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla.

Kuvia kiinteistöstä

Kiinteistön tiedot

Osoite Fleminginkatu 8, 20100 TURKU
Rakennusvuosi 2019
Asuntoja 83 kpl
Autopaikkoja 45 kpl
Antennijärjestelmä Sonera Kaapeli-Tv
Internetyhteys Telia
Omistaja YH-Priimus Oy
Irtaimistovarasto Kyllä
Yhteistilat Kerhohuone, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Kuivaushuone
Savuton talo Kyllä
Lämmitys Kaukolämpö

Kiinteistössä olevat asunnot

Kerros Pinta-ala Huoneluku Vuokra Vastike ASO-maksu Asunnon tiedot
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.