Blockfest-kilpailun säännöt

YH Kodit Oy järjestää arvonnan, jossa osallistujien kesken arvotaan 2 x 2 Exlusive-lippua Tampereen Blockfesteille. Liput ovat lauantaille 22.8.2020.

 1. Arvonnan järjestäjä
  YH Kodit Oy, Aleksis Kiven katu 26, Tampere. Y-tunnus 0151507-3.
 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
  Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://q.surveypal.com/blockfest2020.  3.7.2020 – 2.8.2020 klo 24 mennessä.
 3. Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan osallistutaan vastaamaan kahteen kysymykseen ja täyttämällä yhteystiedot osoitteessa https://q.surveypal.com/blockfest2020. Arvontaan voivat osallistua 18-vuotta täyttäneet, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, eivät kuitenkaan YH Kodit Oy:n työntekijät. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai postitettu palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi
 4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
  Arvonta suoritetaan maanantaina 3.8.2020 klo 9:00. Voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse. Liput voidaan postittaa 10.8.2020 klo 10.00 mennessä. Tämän jälkeen liput ovat noudettavissa YH Kodit Oy:n asiakaspalvelusta pe 21.8.2020 klo 15 asti.
 5. Palkinnot
  Palkinnoksi arvotaan 2 kpl 2 exclusive-lippua Tampereen Blockfesteille 22.8.2020. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.
 6. Henkilötietojen käsittely
  Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti. Yhteystietoja käsitellään ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Arvontaan jätetyt yhteystiedot poistetaan järjestelmästä Blockfestien jälkeen.
 7. Arvonnan järjestäjän vastuu
  YH Kodit Oy rajoittaa vastuunsa arvontojen kohteena olevien palkintojen määrään. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnoista aiheutuvat arpajaisverot.
 8. Yleistä säännöistä
  Arvonnan voittajien etunimi ja paikkakunta voidaan julkaista YH Kodit Oy:n omissa medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.

Osallistu kilpailuun!

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.