YH Kodit haluaa lahjoituksella tukea Turun yliopiston kauppakorkeakoulun monipuolista ja laadukasta tutkimustyötä erityisesti asumisen saralla. Miten mm. saadaan tulevaisuudessa ihmisten tarpeet ja asuminen kohtaamaan kasvavan kaupungistumisen myötä.

Länsi-Suomen Yleishyödyllinen asuntosäätiö edistää yleishyödyllistä asumista koulutus- ja tutkimustoiminnan avulla. Säätiö on aiemmin tukenut Turun yliopiston taloustieteen laitoksen tutkimustoimintaa liittyen asumiseen ja sen ympäristöön sekä infrastruktuuriin.

“Olemme mielihyvällä todenneet Turun kauppakorkeakoulussa tehdyn tutkimuksen edistysaskeleet ja haluamme edelleen tukea Turun yliopistoa sen tärkeässä yhteiskunnallisessa tehtävässä, toteaa Länsi-Suomen Yleishyödyllisen Asuntosäätiön asiamies Rauno Saari.

Turun yliopiston rehtori Jukka Kola kiittää YH Kodit Oy:tä ja Länsi-Suomen Yleishyödyllistä Asuntosäätiötä lahjoituksista:

“Turun yliopisto on sitoutunut monialaiseen tutkimukseen ja koulutukseen sekä yhteistyöhön ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Lahjoitusvarat lisäävät mahdollisuuksiamme kehittää koulutustamme ja tutkimustamme entistäkin proaktiivisemmin.”

Lahjoitus kohdistuu kauppatieteelliselle koulutusalalle, jonka korkeatasoisella hyvinvointia tukevalla tutkimuksella ja monipuolisia osaajia erityisesti liike-elämän tehtäviin tarjoavalla koulutuksella rakennetaan tulevaisuuden elinvoimaa.

“YH Kodit Oy:n ja Länsi-Suomen Yleishyödyllisen asuntosäätiön lahjoitukset tuovat meille tarpeellista lisäresurssia kauppatieteelliseen tutkimukseen ja koulutukseen. Teemme tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa ja pyrimme vastaamaan ympäröivän yhteiskunnan tarpeisiin, kun kehitämme koulutustamme ja tutkimustamme edelleen, toteaa Turun kauppakorkeakoulun dekaani Markus Granlund.