Disa toteutti yrittäjäunelmansa suoraan koulunpenkiltä

Vuoreksen viihtyisän ja alati kasvavan ja kehittyvän asuinalueen palvelutarjonta sai tammikuussa uutta sykettä Kauneushoitola KD:n avauduttua. Paikan puikoissa ja pinseteissä on lokakuussa koulunpenkiltä valmistunut ja alan uusimmat opit sisäistänyt Disa Kurki.

Kauneushoitolan alkutaival on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Sijainti Vuoreksen alueen eteläisen saapumisväylän varrella, ruokakauppaa vastapäätä, on osoittautunut toimivaksi ja asiakkaat ovat löytäneet hoitolan hyvin. Muutamat ovat ehtineet poiketa jo uudestaankin.

Liikkeen sijainti löytyi vahingossa. Disan avopuoliso oli ajanut YH Kotien rakennuttaman vastavalmistuneen kerrostalon ohi ja huomannut tilavuokramainokset ikkunassa. Vuores on lähellä Disan kotia Hervannassa, joten tiedustelumaili lähti YH Kodeille jo samana iltana. Postiin vastattiin heti seuraavana päivänä ja asiat hoituivat sujuvasti kaikin puolin.

Disan pitkäaikainen unelma omasta kauneushoitolasta toteutui heti valmistumisen jälkeen. Disa ehti kouluttautua kosmetologiksi ja kosmetiikkaneuvojaksi sekä suoritti jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Kauneudenhoitoala kehittyy kovaa vauhtia eikä oppiminen lopu koulun oven sulkeuduttua. Uusia tuotteita ja laitteita tulee markkinoille koko ajan, ja oma ammattitaito harjaantuu päivittäin.

Kauneushoitola KD tarjoaa monenlaisia hoitoja ja asiakkaat ovat jo ehtineetkin kokeilla niistä jokaista. Kesän tullessa suosituimmat hoitomuodot vaihtuvat. Kasvohoidot säilynevät suosikkina, mutta auringon ja lämmön myötä toiveet lisääntyvät. Disa muistuttaakin, että esim. sokerointi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen rantakelejä, jotta kesällä pääsee ihokarvojen kanssa helpommalla.

Vuoresta Disa kuvailee erittäin viihtyisäksi alueeksi. Kaupunginosa oli käynyt tutuksi jo aiemmin sukulaisten ja kavereiden muutettua sinne. Haaveissa siintää myös oman kodin rakentaminen alueelle.

Tiesitkö, että YH Kodeilla myös liiketiloja vuokrattavana? Tutustu tarjontaan.