Modernia puurakentamista edustava Linnanfältti on hieno osoitus arkkitehtuurista, jossa kohtaavat asukkaiden toiveet, ekologisuus ja historiallisen ympäristön kunnioitus. Uusi alue kuuluu puurakentamisen valtakunnallisiin kärkihankkeisiin eikä sen sijainti ei oikeastaan voisi olla parempi: ulottuvillasi ovat kahvilat, ravintolat, pikkuliikkeet ja viehättävät puistot sekä tietysti ihastuttava Aurajokiranta. Arjen helppouden varmistavat päiväkodit, koulut ja ruokakaupat – kaikki lähikortteleissa.

Fleminginkatu 8 on vaalea nelikerroksinen puutalo, joka kätkee sisäänsä 83 kotia tehokkaista 24 m² yksiöistä 64,5 m² kolmioihin.

Kaikissa taloyhtiön kodeissa on fiksusti mitoitetut neliöt. Suuret ikkunat, vaaleat pinnat ja väljät oleskelualueet puolestaan lisäävät tilantuntua. Muutamissa kodeissa olohuone jatkuu parvekkeelle ja osassa asunnoista on ranskalainen parveke. Skandinaavisen tyylikkäät sisustusmateriaalit, hyvä varustelutaso mm. kalusteuuni ja liesi sekä astianpesukone ja tekniset yksityiskohdat, kuten vesikiertoinen lattialämmitys, varmistavat viihtymisen. Vastikkeellinen laajakaistayhteys sekä kaapeli-tv odottavat kodissa jo valmiina. Kylpyhuoneessa on runsaasti tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Kokonaisuuden täydentävät suloinen pieni pihapiiri oleskelualueineen. Alakerrassa on asukkaiden yhteinen kerhotila, sauna ja iso kuivaustila.

Tämä kohde on täysin savuton, tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa.

Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus.